Etiket: izdihamı

EYT izdihamı başladı: Hangi işlemler yapılıyor?

Erdoğan’ın 3 yıl önceki sözleriyle ters düşerek seçim yatırımına dönüştürdüğü EYT düzenlemesinden faydalanarak emeklilik hakkını kullanmak isteyen yurttaşlar, prim günlerini hesaplatmak, askerlik ve doğum borçlanması için dilekçe vermek, hizmet döküm güncellemesi yapmak için sosyal güvenlik merkezleri önünde sıraya girdi.

Trafikte bayram dönüşü izdihamı: Kilometrelerce araç kuyrukları...

Karabük’te Kurban Bayramı dolayısıyla memleketlerine gelen vatandaşların dönüş yolculuğuna başladı. İstanbul’u Karadeniz'e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük’ün Kemikli Rampaları'ndan Gerede gişelerine kadar yaklaşık 50 kilometrelik araç kuyrukları oluştu.

Yurdun dört bir yanından kuyruk manzaraları: Ucuz un ve...

Konya’nın Çumra ilçesinde bir un fabrikası piyasada 400 liraya yükselen 50 kg’lık unun 200 liraya satılacağını duyurdu. Bunun üzerine fabrika önünde sıraya giren vatandaşlar metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. Ankara'da ise vatandaşlar, 5 litrelik ayçiçek yağının 99 liradan 92.5 liraya düşmesi üzerine Toprak Mahsulleri Ofisi'ne...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.