Etiket: istifa

CHP'de aday tanıtım toplantısı: Özgür Özel, partiden istifa...

CHP, Ankara'da düzenlenen törenle belediye başkan adaylarını tanıttı. Burada açıklama yapan Özgür Özel, partiden istifa edenlere yanıt vererek, "3-5 kişi partiyi tartıştırıyor ama partililiğini kimseye tartıştırmayan, adayımızın arkasında duran, partinin başarısını kendi başarısı sayanlar var" ifadelerini kullandı.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan istifa etti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan "affını istediğini" duyurdu.Erkan sosyal medyadan açıklama yaptı. Erkan, "Sayın Cumhurbaşkanımızdan ilk günden beri şerefle yürüttüğüm görevimden affımı talep etmiş bulunuyorum" dedi.

CHP'de MYK toplantısı sona erdi: Tüm üyeler istifa etti,...

CHP lideri Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK toplantısı sona erdi. MYK üyelerinin tamamı istifa etti. Kılıçdaroğlu istifaları onayladı. Faik Öztrak'ın yarın açıklama yapacağı öğrenildi.

Vatandaş dün gece de sokaktaydı: ''Hükümet istifa!''

İstanbul'da çok sayıda vatandaş artan hayat pahalılığına karşı biraraya gelerek 'Bu düzenin yükünü sırtlananlara sesleniyoruz, yalnız değilsiniz" ve " hükümet istifa" sloganları attı.

İstanbul ve Ankara'da halk "AKP istifa" diyerek sokağa...

İstanbul- ŞİŞLİ'de, Ankara Küçükesat’ta,vatandaşlar sokağa döküldü. Dolar kurunun yüksekliği ve hayat pahalılığı nedeniyle sokağa çıkan vatandaşlar "AKP istifa" sloganları attı. İstanbul Karaköy'de TİP üyeleri Merkez Bankası'nın önünde eylem yaptı.

Cumhur İttifakı'nın ortağı BBP'de deprem: Kurucu üyeler...

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucu başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları, BBP’den istifa ederek yeni parti kurma hazırlıklarına başladı. Hareketin öncüsü eski BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, genel merkez için bina tuttuklarını belirtirken "Büyük bir teveccüh ve büyük bir hareketlilik var" dedi.

Gülgün Feyman'dan Taliban'a tepki istifası !

Gülgün Feyman Taliban'a destek veren Cumhuriyet Kadınları Derneği'nden istifa etti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.