Etiket: İstanbul'un

Senin Zafer'in İstanbul'un zaferi

13 Ocak 2024 Cumartesi saat 11.30’da CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek tanıtım toplantısında partimizin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı ve ilçe belediye başkan adayları açıklanacaktır. Tüm İstanbullular davetlidir.

Şişli'de kitabevinde yangın çıktı

İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan bir kitabevinde yangın çıktı.

İstanbul'un yanı başındaki tatil cennetine akın: Nüfus...

Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası'nın 3 bin olan nüfusu 200 bine ulaştı. Otel ve pansiyonların dolduğu adaya, ek seferler düzenleniyor.

İstanbul'un taksi sorununa İBB'den yeni çözüm: 1803 'özel'...

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, İstanbul'un taksi problemine dair İBB'nin hayata geçirdiği projeyi paylaştı. Gökce, 1803 tane özel nitelikli taksinin yaz aylarının sonunda İstanbul trafiğine dahil olacağını ifade etti.

Burası İstanbul... Sahile akın ettiler, adım atacak yer...

İstanbul'da Kurban Bayramı'nın 3. gününü denize girerek değerlendirmek isteyenler Küçükçekmece'deki Menekşe Plajı'na akın etti. Plajdaki yoğunluk havadan da görüntülendi. Plajdaki kalabalıktan şikayet eden bir vatandaş, "Sanki İstanbul'un geri kalanı buraya toplanmış. Hiç güzel geçmiyor burası, eğlenmiyorum" şeklinde konuştu.

İstanbul'un kanayan yarası taksi sorunu! Ahlaksız pazarlık...

İstanbul'da taksicilerin kısa mesafe yolcusu almamaları, taksimetre açmamaları, müşteri olarak yabancı turistleri tercih etmeleri ve onlardan fazla ücret istemeleri gündemden düşmüyor. Hal böyleyken taksimetre açmak istemeyen bir taksici ile 4 kişilik aile arasında yaşanan pazarlık ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Film sahnelerini aratmayan görüntü! Kolombiyalı hırsız...

Şişli'de bankadan nakil için poşetlenerek banko kenarına bırakılan paraları çalan iki şüpheli Sarp Sınır Kapısı'ndan çıkış yaparken yakalandı. Kolombiya uyruklu oldukları öğrenilen hırsızlık şüphelilerinin üzerinden yaklaşık 2 milyon 500 bin lira tutarında döviz ve Türk lirası çıktı. Güvenlik kamerasına da yansıyan hırsızlığın,...

BEDAŞ elektrik kesintisini duyurdu. İstanbul'un yarısı...

BEDAŞ, İstanbul'un 12 ilçesini etkileyecek ve 8 saate kadar sürecek elektrik kesintisini duyurdu. İşte detaylar..

İstanbul'un 12 ilçesine medrese açtılar! Kim denetliyor?

Erenler Vakfı’nın İstanbul’un 12 ilçesinde medrese açtığı öğrenildi. Vakfın sitesinde modern eğitim sistemler Batı taklitçiliği olarak ifade edildi. Vakfın medresenin yanı sıra okulöncesi için sıbyan mektebi de bulunuyor.

İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma!

İstanbul Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.