Etiket: 'işsizlik

İşsizlik rakamları belli oldu

TÜİK'e göre, temmuzda dar tanımlı işsiz sayısı bir önceki aya göre 113 bin kişi azalarak 3 milyon 445 bin kişi oldu. Geniş tanımlı işsizlik ise bir önceki aya göre yüzde 2 artarak yüzde 22,5 oldu.

Erdoğan: Utanmadan 'işsizlik var' diyorlar, ne işsizliği...

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da 30 Ağustos Büyük Zafer’in 100'üncü Yılı Etkinlikleri ve Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı açıklamalarda yurttaşlardan sabır isteyerek Türkiye ile Avrupa ülkelerinin ekonomik durumlarını kıyasladı. "Gelişmiş ülkelerin yaşadıkları bizim yaşadıklarımızla mukayese bile edilemez. Şu...

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı

TÜİK'e göre, mayısta dar tanımlı işsiz sayısı bir önceki aya göre 56 bin kişi azalarak 3 milyon 785 bin kişi oldu. Geniş tanımlı işsizlik ise mayısta bir önceki aya göre 0,8 puan artarak yüzde 22,4 oldu.

Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği için tarih belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı , “Mayıs ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerini 4 Haziran’da hesaplara yatırıyoruz” açıklamasında bulundu.

Yoksulluk , İşsizlik Yuvaları Yıktı Ocakları Söndürdü !

İstanbul Sözleşmesi’ni feshederken ‘aile’ bahanesine sığınan AKP’nin politikaları topluma zarar veriyor. “Aileler Dağılıyor” raporuna göre yoksulluk, aile düzenini bozuyor. Halkın büyük çoğunluğu en büyük sorun olarak ekonomiyi görüyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.