Etiket: İmamoğlu'ndan

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a tepki: Yapılan konuşma görevin...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'daki sözlerine tepki gösterdi. "Tıbbın konusudur bu. Psikolojik olarak incelenmelidir" diyen İmamoğlu, "Dün yapılan konuşma görevin ihmalidir" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın Kahire'ye yapacağı ziyarete de gönderme yapan İmamoğlu, "2019’da bana ‘Sisi’...

İmamoğlu'ndan Murat Kurum sorusuna yanıt: Erdoğan göndermesinde...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum'un İstanbul adaylığına ilişkin "Umuyorum gayet nezaketli, faaliyet odaklı bir süreçle yorumlanan bir seçim olsun" dedi. Ben rakibimi biliyorum, takdir halkımızındır" diyen İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret etti.

İmamoğlu’ndan yeni soruşturmaya sert tepki

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, İBB'nin "Ortadan Başlamak" sergisine ilişkin "halkı kin düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatmasına tepki gösterdi. İmamoğlu, "Utanç verisi, azıcık cesur olun, delikanlı olun." dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan bakanlığa ‘kalıcı yaz saati’...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın kalıcı yaz saati uygulamasıyla yurttaşın çilesini daha da artıracak bir uygulama hazırlığında olduğu ileri sürüldü. İktidarın sokak lambalarını erken söndürme hazırlığına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

İmamoğlu'ndan yenilenen Mecidiyeköy Meydanı'nda inceleme

Yenilenen Mecidiyeköy Meydanı açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Mecidiyeköy'de hayatın nasıl değişeceğine herkes tanık olacak" dedi.

İmamoğlu'ndan Tanju Özcan'a...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yabancıların su faturasına 10 kat zam yapacağım" diyen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yanıt verdi. İmamoğlu, "O tür söylemleri kabul etmiyorum" dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan zam eleştirilerine yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kabul görmeyen İSKİ zammıyla ilgili olarak "Zam meselesinin kaynağı belediyeler değildir. Ne Silivri Belediyesi'dir ne Büyükşehir Belediyesi’dir. Zammın kaynağı, hükümettir; ekonomik sistemdir." dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.