Etiket: haberi

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sisi arasında...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail'in Filistin'e saldırıları ve Gazze'ye insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.

Elazığ'daki gazetede 'Enes Kara' haberi silindi, müdür...

Elazığ'da kaldığı cemaat yurdunda yaşadığı baskıya dayanamayarak intihar eden Enes Kara'nın haberini yapan gazeteciye baskı yapıldığı ve görevden alındığı ortaya çıktı. Yazı İşleri Müdürü Faik Akgün kendisine görevden alınma gerekçesinin ise ‘istenilen performansı yakalayamamak’ olduğunun aktarıldığını söyledi.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü: İktidar uydurdu, muhalefet...

İktidardaki siyasetçiler 2014 yılında hiçbir açıklama yapmadan 21 Ekim’i “Dünya Gazeteciler Günü” diye aniden kutlamaya başladı. Bugün bazı muhalefet temsilcileri de kutlama mesajları yayımladı. Ama ’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü dünya bilmiyor, Türkiye’deki gazeteciler ise bu tarihin “sırrına” dair siyasetçilerden açıklama...

CNN Türk, 2,5 ay önce ortaya çıkarılan haberi yeniden ‘ortaya...

CNN Türk, 4 Şubat’ta ortaya çıkan ve bir suçlunun polise rüşvet teklif ettiği anlara ilişkin ses kayıtlarının bulunduğu haberi, yeniden ‘ortaya çıkardı’. Kanalın İstihbarat Şefi Nihat Uludağ, canlı yayında olayı büyük bir heyecanla ‘özel haber’ olarak duyurdu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.