Etiket: GÖZALTI

66 ilde silah operasyonu 715 gözaltı

66 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen Mercek Operasyonu kapsamında 715 şüpheli gözaltına alındı, yüzlerce silah ele geçirildi.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre, 66 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda; 526 ruhsatsız tabanca, 35 kurusıkı tabanca, 10 uzun...

Yabancı uyruklu kiracı Suriyeli akrabalarıyla evsahibine...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, mülk sahibi ile Suriye uyruklu kiracısı arasında borç- alacak nedeniyle tornavida ve demir çubuklu kavga çıktı. Çevre esnafın da karıştığı kavgada 5 kişi yaralanırken, Suriye uyruklu 4 kişi gözaltına alındı.

İSTANBUL MERKEZLİ ÇEK SENET OPERASYONU: 20 GÖZALTI

İSTANBUL'da başta Kadıköy olmak üzere Çekmeköy ve Sancaktepe ilçelerinde çok sayıda kişiye silah zoruyla çek senet imzalatarak tefecilik suçu işleyen organize suç şebekesine yönelik operasyon düzenlendi.

Kadın Gazeteciye Tekme Tokat Gözaltı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, polis müdahaleleri gölgesinde kutlanıyor. Taksim ve Maltepe'de polis müdahalesi yaşandı. Emniyet, gazetecilere de çok sert müdahalede bulundu.1 Mayıs’ta Taksim ve Beşiktaş’ta haber takibi yapan gazetecilere müdahale ediliyor. Zeynep Kuray darp edilerek gözaltına alındı. Sultan Eylem Keleş, Gencer...

Ataşehir Belediyesi'ne soruşturma: 3'ü başkan yardımcısı,...

İstanbul'da Ataşehir Belediyesi’ne yönelik 'ihaleye fesat karıştırma' soruşturmasında üç başkan yardımcısının da aralarında bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı.

Malatya merkezli suç örgütü operasyonu: 7 gözaltı

Malatya merkezli 4 ilde bir organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

İŞKUR’da operasyon! Onlarca gözaltı var

Usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla İŞKUR’a düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alındı.

İSTANBUL-ESENYURT'TA LÜKS SİTEDEKİ CİNAYETTE 3 GÖZALTI

ESENYURT'ta tartıştığı arkadaşını tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen şüpheli Ercan Ş.(37) yakalandı.

İstanbul'da, Yenikapı Newroz'unda 60 gözaltı

Yenikapı Newroz alanında program bitiminde, 60 kişilik bir grup ablukaya alınmasının ardından gözaltına alındı.

İstanbul'da silah kaçakçılığı operasyonu: 13 gözaltı

İstanbul'da, silah kaçakçılarına yönelik farklı tarihlerde düzenlenen operasyonlarda, şebeke üyesi 13 şüpheli gözaltına alındı. Baskınlarda büyük çoğunluğu kurusıkıdan bozma bin 51 silah ele geçirildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.