Etiket: Gelecek

Bakan Fidan açıkladı: İran Cumhurbaşkanı Türkiye'ye gelecek

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Türkiye'ye ziyarette bulunacağını bildirdi. Gazze'deki son duruma yönelik değerlendirmelerde bulunan iki bakan, bir an önce ateşkes uygulanması çağrısını yineledi.

Deva, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti seçime CHP listesinden...

Son dakika gelişmesi... Saadet Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti ve Gelecek Parti seçime CHP listesinden girecek.

Gelecek Partisi Ankara'nın Bala ilçesinde fenerle sosyal...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç yıl önce yapımına başlanacağını açıkladığı Ankara’nın Bala ilçesindeki TOKİ konutu alanını gezip fenerle sosyal konut aradı.

Milyonların gözü 3600 ek göstergede: Maaşlara ne kadar...

Vergi uzmanı Nedim Türkmen, bugünkü yazısında son günlerin en merak edilen konusu olan "3600 ek gösterge"yi değerlendirdi. Türkmen, ek göstergeyle birlikte maaşlara yüzde 25 oranında zam geleceğini belirtti.

Yeni yasaklar gelecek mi?

Yeni yasaklar gelecek mi sorusu, aşı vurulma oranının düşük kalması ve Koronavirüs vakalarında artış gözlemlenmesi dolayısıyla pek çok vatandaşın gündeminde yer aldı. Her gün yaptığı açıklamada Koronavirüs dolayısıyla hayatını kaybeden ve hastalığa yeni yakalanan kişilerin sayısını duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.