Etiket: 'Gazze'

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sisi arasında...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail'in Filistin'e saldırıları ve Gazze'ye insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.

Terör devleti İsrail soykırıma devam ediyor: Üç günde yüzlerce...

Son dakika haberleri... Terör devleti İsrail, Gazze’ye ölüm yağdırmaya devam ediyor. Ateşkesin sona erdiği cuma gününden bu yana Gazze’de bombardımana devam eden soykırımcı İsrail, yüzlerce kişiyi katletti. Gazze’deki Filistinliler için zorunlu göç planını devreye sokan katil Başbakan Benjamin Netanyahu, bölgedeki tüm sivilleri...

Hamas'tan Elon Musk'a 'Gazze' daveti: İsrail'n yarattığı...

Hamas liderlerinden Usame Hamdan, İsrail'i ziyaret ederek Binyamin Netantahu ile bir araya gelen Elon Musk'ı Gazze'ye çağırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G-20 Liderler Zirvesi'nde Gazze...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çevrimiçi katıldığı G20 Liderler Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze başta olmak üzere işgal edilmiş Filistin topraklarında yaşanan trajedi, artık insanlığın tahammül sınırlarını aşmıştır. Elini vicdanına koyan herkesin kabul edeceği üzere bu yaşanılanların hiçbiri kendi savunma...

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında ölenlerin sayısı...

İsrail'in Gazze'ye 7 Ekim'den beri düzenlediği saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısı 12 bini geçti. Saldırılarda 200 doktor, hemşire ve ilk yardım görevlisi, 51 gazeteci öldürüldü.

İsrail, Gazze Limanı'nı ele geçirdi: Mavi Marmara Anıtı...

İsrail ordusunun açıklamasında, "Zırhlı kuvvetler ve özel birlikler Gazze Limanı'nın kontrolünü ele geçirdi, 10 tünel ve 4 bina yıkıldı" ifadelerine yer verildi.

Gazze Sağlık Bakanlığı: Şifa Hastanesi'nin avlusunda yüzlerce...

Filistin Kızılayı, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan ekiplerinin, İsrail güçlerinin ambulansları engellemesi ve hedef alması nedeniyle saldırıların olduğu bölgelerdeki yaralılara ve enkaz altındakilere ulaşamadığını bildirdi.

Gazze zirvesinde ortak bildiri: İsrail'e silah ihracatını...

Arap Birliği ve İslam İşbirliği Teşkilatı'nın ortak bildirisinde "Filistin halkı güvenlik ve barışa kavuşmadan İsrail'in ve diğer hiçbir bölge ülkesinin güvenlik ve barışa kavuşamaz" denildi.

İsrail ordu sözcüsü: Bu akşam operasyonları genişletiyoruz,...

İsrail, Gazze Şeridi'ne saldırılarını genişleteceğini duyurdu ve Filistinlilerin güney bölgelere gitmesini istedi. Gazze'yle telefon ve internet bağlantısı kesildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.