Etiket: "Erdoğan'ı

Sinan Oğan "Erdoğan'ı Destekliyoruz" Dedi: Ümit Özdağ Tepki...

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, ikinci turda Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Bu açıklamaların ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından bir mesaj yayınladı.

Akşener : Erdoğan’ı 14 Mayıs gecesi uğurlayacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beypazarı İftar Yemeği’nde konuştu. Akşener, 'Sayın Erdoğan’ı inşallah 14 Mayıs gecesi saygıyla uğurlayacağız ve Sayın Kılıçdaroğlu’nu da alkışla yerine oturtacağız' ifadelerini kullandı.

AKP'li isim Erdoğan'ı etiketleyip belediyeyi eleştirdi

Halka ucuz ekmek satışı yapmayan Büyükşehir Belediyesi’nin davranışı tepkilere yol açtı. AKP'li eski Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Bilal Tokatlı, sosyal medyadan, Erdoğan'ı etiketleyerek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gitti. Boş ekmek büfelerinizi kaldırabilirsiniz” mesajını paylaştı.

''KARARLILAR ERDOĞAN'I DEVİRECEKLER'' TANITIMI VE İMZA...

Yazar İbrahim Erdem Karabulut yeni eseri 'KARARLILAR Erdoğan'ı Devirecekler' kitabı ile okurları ile buluştu.

Siyaset, Mafya, Susurluk'a kadar Türkiye'yi anlatan herşey...

Sedat Peker'in açıklamalarından günümüz Türkiyesi'nde gündemi meşgul eden devlet, siyaset, mafya ve çıkar çatışmalarına dair her şeyi bu kitapta bulabilirsiniz. Yakında tüm kitapçılarda...

Fatih Erbakan'dan, Erdoğan'ı kızdıracak sözler..

Seçime tek başına girmek istediklerini her fırsatta dile getiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Cumhur İttifakı’nda yer alma olasılıklarının yüzde 1 olarak açıklarken, "20 senenin günahına son dakika ortak olmak, bizim açımızdan uygun değil" dedi.

“Mültecilere 40 milyar dolar harcadık” diyen Erdoğan'ı...

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mültecilere yapılan yardımla ilgili “40 milyar doları bu işte harcayan Türkiye evelallah bir 40 daha harcar” açıklamasını yaparken, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yardımların Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edildiğini belirtti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.