Etiket: elektrik

BEDAŞ elektrik kesintisini duyurdu. İstanbul'un yarısı...

BEDAŞ, İstanbul'un 12 ilçesini etkileyecek ve 8 saate kadar sürecek elektrik kesintisini duyurdu. İşte detaylar..

Şişli'de Elektrik ve Su kesintileri peş peşe..

Şişli ilçesinde elektrik ne zaman gelecek? Elektrik kaçta gelir? Şişli sular ne zaman, saat kaçta gelecek? Ayrıntıları haber içeriğinde..

Fahiş elektrik faturaları vatandaşları sokağa döktü: AKP...

Muğla'nın Marmaris ilçesinde fahiş elektrik faturalarına tepki gösteren binlerce vatandaş, elektrik dağıtım şirketi AYDEM'in önünde bir araya geldi. Vatandaşlar, Selda Bağcan'ın 'Yuh Yuh' türküsü eşliğinde faturalarını sallayarak AKP iktidarını protesto etti. Fethiye'de ise Özer Olgun Kültür Merkezi'nin önünde toplanan vatandaşlar...

Elektrik ve doğalgaz sayaçlarına yüzde 25 zam!

Elektrik ve doğalgaz sayaçlarının tamir, bakım ve ayar ücretlerine zam geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yayımladığı tebliğe göre sayaç tamiri 2022 yılı için yaklaşık olarak yüzde 25 zamlandı.

120 TL üzeri elektrik faturası gelenler dikkat! Düşürmek...

Elektrik fiyatlarına son aylarda gelen zamlarla faturalar kabardıkça kabardı. Elektrik faturası 120 TL’den fazla gelenler için ise faturayı düşürmek mümkün.

AKP elektrik, doğalgaz, LPG ve diğer zamların nedenini...

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, katıldığı programda elektrik ve doğalgaz zammının sebebinin "dış ataklar" olduğunu ileri sürdü.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.