Etiket: edilen

Şişli'de bekçiler fazla ücret istediği iddia edilen taksiciyi...

Şişli'de bir turistten fazla ücret istediği iddia edilen taksiciyi bekçiler yakaladı.

İstanbul'da fuhuş operasyonu

İstanbul'da fuhuş operasyonu 6 kişi gözaltına alındı İstanbul'da yurt dışından getirdikleri kadınlara para karşılığı fuhuş yaptırdıkları iddia edilen çeteye yönelik operasyon düzenlendi.

Ucuz diye tercih edilen marketteki peynirin fiyatını görenler...

Zincir markette satılan bir peynirin fiyatı vatandaşı hayrete düşürdü. BİM'de satılan Aknaz marka beyaz peynire art arda zam geldi.

Tahliye edilen Sedef Kabaş'tan ilk açıklama

Tutuklu gazeteci Sedef Kabaş, İstanbul 36. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Kabaş hakkında 2 yıl 4 ay hapis cezası verilip, tahliyesine karar verildi. Tahliye edilen Kabaş yaptığı ilk açıklamada, "Bu eldivenler çok önemli. Bahçede yürüyüşümde çok üşümüştüm. Bu eldivenleri birkaç saat içinde cezaevindeki kız kardeşlerim...

Ortada bir aşı yok, aşı olduğu iddia edilen bir solüsyon...

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Vedat Bulut, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun (TİTCK) acil kullanım onayı verdiği Turkovac aşısının Faz-1, Faz-2 ve Faz-3 çalışmalarının olmadığını belirterek, "Ortada bir aşı yok, aşı olduğu iddia edilen bir solüsyon var” diye konuştu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.