Etiket: düştü

Irak'ta bir asker şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde teröristlerce yapılan taciz ateşinde Uzman Çavuş Kadir Dingil'in şehit olduğunu, iki askerin yaralandığını açıkladı.

Küçükçekmece'de genç kız sokaktaki kavgayı izlerken camdan...

Küçükçekmece'de sokak arasında kavga eden grubu izlemek isteyen 16 yaşındaki Irmak B., kavgayı seyrettiği esnada ayağı kayarak camdan düştü.

AKP'nin oyları 81 ilin tamamında düştü

CHP, milletvekili seçimlerine ilişkin bir oy tahmin raporu hazırladı. Buna göre, AKP'nin oyları 81 ilin tamamında düşüyor.

Şişli'de 14 yaşındaki Hayrunnisa Bayrak 11. kattan düştü!

Şişli'de avukat bir babanın 14 yaşındaki kızı, okuldan geldikten sonra kardeşleriyle vakit geçirdiği esnada 11. kattaki dairelerinin penceresinden aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten düşerek feci şekilde can veren genç kızın sır ölümü sonrası babası Kemal Bayrak, kızının adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmasını istedi. Olayın kaza...

Bursa Otobüs Terminali'ne yıldırım düştü çatı çöktü

Bursa'da yıldırım düşmesi sonucu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çatısı çöktü. Panik anları ve yıldırımın düşmesi kameraya an be an yansırken, yaralı olduğu ihbarı üzerine ambulanslar bölgeye sevk edildi. Yaralı olmadığı belirtildi.

İzmir'de askeri eğitim uçağı denize düştü!

İzmir'de bir savaş uçağı eğitim uçuşu surasında denize düştü. Foça açıklarında kırıma uğrayarak denize düşen uçaktaki 2 pilot sağ olarak kurtarıldı..

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.