Etiket: dolar

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

HSBC de açıkladı: Merkez iki günde 7 milyar dolar satmış...

HSBC Portföy de Merkez Bankası'nın pazartesi ve salı günü toplamda 7 milyar dolarlık rezerv satışı yapmış olabileceğini açıkladı. 2020 yazındaki TCBM müdahaleleri hatırlatılan bültende, bu durumun sürdürülebilir olmadığı uyarısı yapıldı.

“Mültecilere 40 milyar dolar harcadık” diyen Erdoğan'ı...

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mültecilere yapılan yardımla ilgili “40 milyar doları bu işte harcayan Türkiye evelallah bir 40 daha harcar” açıklamasını yaparken, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yardımların Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edildiğini belirtti.

Merkez Bankası başkanı konuştu: 128 milyar dolar nerede?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, 128 milyar doların nerede olduğuna ilişkin açıklamada bulundu.

Doların tedirgin bekleyişi sürüyor

Piyasalar bir yandan ikinci dalga endişesi taşırken diğer yandan aşıyla ilgili gelinen son noktayı takip ediyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.