Etiket: diyen

‘Kemer sıkın’ diyen iktidar kemerini gevşetti: Kamuya milyarlık...

Yurttaşa “Kemer sıkın” tavsiyesinde bulunan iktidar, kendi kemerini hemen her yıl biraz daha gevşetti. DMO’nun kamu kurum ve kuruluşları için dört yılda 1 milyar 454 milyon TL’lik taşıt satın aldığı ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Çıkar telefonunu göster'...

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın yurt bulamayan öğrencilerin Türkiye'nin dört bir yanında sürdürdükleri 'parkta yatma' eylemine yönelik yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

‘Barınamıyoruz’ diyen üniversiteliler geceyi dışarıda geçirdi

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte İstanbul’a gelen üniversite öğrencileri, artan kira ve yurt tutarları nedeniyle “Barınamıyoruz” diyerek bir araya geldi. Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda toplanan gençler, barınma hakları için geceyi dışarıda geçirdi.

“Mültecilere 40 milyar dolar harcadık” diyen Erdoğan'ı...

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mültecilere yapılan yardımla ilgili “40 milyar doları bu işte harcayan Türkiye evelallah bir 40 daha harcar” açıklamasını yaparken, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yardımların Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edildiğini belirtti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.