Etiket: daha..

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinden bir acı haber daha......

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, çatışmada 16 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Kur Korumalı Mevduat'ta yeni bir rekor daha..

Türkiye kritik 14 Mayıs seçimlerine giderken Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesabı, 1 trilyon 776,8 milyar TL'den 1 trilyon 890,6 milyar TL'ye çıkarak yeni rekorunu kırdı.

PTT’den o şirkete 20 milyonluk kıyak daha: 'PTT küçülüyor,...

PTT, HGS satışlarında yıllık asgari 1 milyarlık kaynak aktardığı şirkete, kamu kurumlarına kıyafet temin etme işinde 20 milyon liralık bir kıyak daha yaptı.

AKP'den İstanbul'a bir büyük ihanet daha..

İstanbul Beşiktaş’ta tapusunda korunması gerekli kültür varlığı şerhi bulunan alanın, çay bahçesi olarak işletilmesi için aylık 391 bin liraya kiralanması tartışmalara neden oldu. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından tapusunda ‘korunması gerekli kültür varlığı’ şerhi bulunan bir alan A. Güner isimli şahsa 391 bin lira kira bedeliyle...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.