Etiket: 'Çağrı

Özgür Özel’den çağrı: İyi insanlar meydanlara, yürüyüşlere,...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hrant Dink anmasında yaptığı konuşmada yurttaşlara eylemlere katılma çağrısında bulunarak, “Cesur olacağız. Bundan sonra bu ülkede kötülük kazanmasın isteyen herkese çağrımdır. İyi insanlar, çağrıldığınızda koşun gelin; sokaklara gelin, meydanlara gelin, yürüyüşlere gelin, açıklamalara gelin… Gelin...

Özgür Özel, Numan Kurtulmuş'la görüştü: 'Çağrı yapacak'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yargıtay'ın Can Atalay'ı tahliye etmeyip AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile konuştu.

Erkan Baş'tan seçimlerde oy kullanmayı düşünmeyen 7 milyon...

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, seçimlerde oy kullanmayı düşünmeyen 7 milyon vatandaşa bugün Twitter hesabında yayınladığı bir videoyla seslendi. Baş seçimlerde oy kullanmayan vatandaşı sandığa çağırdı ve bir oyu Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, bir oyu da TİP için istedi.

HDP'li Sancar'dan muhalefete çağrı: Sorumluluğumuz var

HDP Kriz Koordinasyon Merkezi Toplantısı’nda konuşan HDP Eş Genel Başkanı Sancar, iktidarın rant politikalarını eleştirerek rant devşirme çabasının felaketlere yol açtığını kaydetti. Muhalefete birlikte hareket etme çağrısı yapan Sancar, "Özellikle demokrasi güçlerinin, hızla her alanda koordine olarak bu felaketin acılarını azaltma...

Kılıçdaroğlu'ndan Boğaziçi ve ODTÜ'lülere çağrı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Boğaziçi Üniversitesi ve ODTÜ öğrencilerine seslendi.

DİSK’ten çağrı Bu 1 Mayıs’a herkes katılmalı

DİSK, 1 Mayıs'ta meydanlarda buluşmak için çağrıda bulundu. Yapılan açıklamada, Bu 1 Mayıs’a aydınlar, sanatçılar, yazarlar, çağdaşlar herkes katılmalı. Sokaklardan ve 1 Mayıs'tan vazgeçmeyeceğiz denildi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: ''1.000 TL ile 1 ay...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti'yi eleştiren Kılıçdaroğlu Erdoğan'a "pandemide dağıtılan 1.000 TL ile sen 1 ay geçinsene" dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.