Etiket: Bugün

Bakan açıkladı: Bugün hesaplara yatıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladık" dedi.

Bugün kar, fırtına ve şiddetli yağış geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar beklendiğini açıkladı. Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ise fırtına beklendiği belirtti.

Halk, hayat pahalılığı için bugün de sokaklarda!

Dünün ardından bugün de Türk Lirası'nın yabancı para birimleri karşısında rekor değer kaybının ardından yurttaşlar, ekonomideki kötü gidişat ve hayat pahalılığını protesto etmek için sokağa döküldü.

93 milyon TL ödeme bugün hesaplara yatırılıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Beş nakdi sosyal yardım programımız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yaklaşık 93 milyon TL ödeme yapacağız. Ödemeleri bugün itibarıyla ihtiyaç sahiplerimizin hesaplarına yatırmaya başlıyoruz” dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.