Etiket: Böyle

Alaattin Aktaş: Faiz yüzde 42.5 olur ve yıl böyle kapatılır

Ekonomist Alaattin Aktaş, yarın politika faizinin en çok yüzde 2.5 oranında artacağını belirtti, Ocak ayında da fazla bir artış beklenmemesi gerektiğini yazdı.

Böyle sıcak görmediniz! Çarşamba kâbusu... Yarından itibaren...

Haftanın en sıcak günleri ülkenin batı ve güney kesimlerinde çarşamba, iç kesimlerde ise perşembe yaşanacak, sıcaklıklar 40-45 derece arasında seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Serdar Yıldırım, "Marmara, Ege ve Akdeniz'de çarşamba günü mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkıyor, 45 derecelere varan hava...

İstanbul'un kanayan yarası taksi sorunu! Ahlaksız pazarlık...

İstanbul'da taksicilerin kısa mesafe yolcusu almamaları, taksimetre açmamaları, müşteri olarak yabancı turistleri tercih etmeleri ve onlardan fazla ücret istemeleri gündemden düşmüyor. Hal böyleyken taksimetre açmak istemeyen bir taksici ile 4 kişilik aile arasında yaşanan pazarlık ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

İlber Ortaylı'dan yabancıya mülk satışı isyanı. Adam Türk...

Prof. Dr. İlber Ortaylı, Türkiye’de yabancılara mülk satışına sert çıktı. Ortaylı; "Adam oturuyor, arazi satıyor, ev satıyor Türk olmayana. Kimse sesini çıkarmıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir enayilik olur mu?” dedi…

Film sahnelerini aratmayan görüntü! Kolombiyalı hırsız...

Şişli'de bankadan nakil için poşetlenerek banko kenarına bırakılan paraları çalan iki şüpheli Sarp Sınır Kapısı'ndan çıkış yaparken yakalandı. Kolombiya uyruklu oldukları öğrenilen hırsızlık şüphelilerinin üzerinden yaklaşık 2 milyon 500 bin lira tutarında döviz ve Türk lirası çıktı. Güvenlik kamerasına da yansıyan hırsızlığın,...

Bakan Soylu, yabancılarla ilgili iddiayı soran muhabirin...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li Onursal Adıgüzel'in Meclis gündemine taşıdığı, vatandaşların bilgileri dışında hanelerine yabancıların kaydedildiğini iddiasını soran muhabirin çenesine dokunup "Canım benim" dedi ve yöneltilen soruya cevap vermeden uzaklaştı.

Böyle giderse yiyecek ekmeği bile zor buluruz! Buğdaya...

Toprak Mahsulleri Ofisi, un sanayicilerine sattığı buğdaya yüzde 22 zam yaptı. Ziraat Mühendisleri Odası, “Artan maliyetler tüketiciye ekmek ve un zammı olarak dönecek" açıklaması yaptı.

Sosyal devlet böyle olur. Almanya vatandaşlarına karşılıksız...

Korona virüsü salgının ardından Rusya'nın Ukrayna'ya saldırması, Avrupalıları ekonomik olarak zorlamaya başladı. Özellikle akaryakıt ve gıda fiyatları yükseldi.

Kılıçdaroğlu 'Beni Erdoğan'la karıştırmayın' diyerek dünyaya...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından İngilizce ve Türkçe olarak yayımladığı mesajlarla dünyaya seslendi. Kılıçdaroğlu, "Kimse kaçtığı yere askerimi bekçi; ülkemi de mültecilere açık hapishane yapamaz!" ifadelerini kullandı.

Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Cinel: Böyle gidersek...

Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof. Dr. İsmail Cinel, yoğun bakımların doluluk oranlarıyla ilgili "Artış ivmesi son 15 günde çok fazla. Bu ivme ile böyle gidersek herkes yer aramaya başlayacak" dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.