Etiket: Belediyesi

Şişli Belediyesi meclis üyesi Tuncay İşcen geçirdiği kalp...

Belediye meclis üyesi Tuncay İşcen meclis görüşmeleri sırasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AKP'li Üsküdar Belediyesi 2023'te reklama 77, doğal afetlere...

AKP’li Üsküdar Belediyesi, 2023’te tanıtma giderlerini yaklaşık 4 kat artırarak 77 milyon TL’ye yükseltirken, doğal afetler için 6 milyon TL bütçe ayırdı.

Beykoz Belediyesi yurttaşları evinden çıkarmak için baskın...

AKP'li Beykoz Belediyesi, Tokatköy'deki 487 ada 3 parselde gerçekleştirilmek istenen kentsel dönüşüm projesi için bu sabah saat 06.00 sularında yurttaşları evlerinden çıkarmaya çalıştı.

Beşiktaş Belediyesi Olası İstanbul Depremine Karşı Farkındalık...

Beşiktaş Belediyesi olası İstanbul depremine karşı farkındalık yaratmak amacıyla "Depremin Afete Dönüşmesini Önleyebiliriz" başlığıyla panel düzenledi.

AKP’li Bağcılar Belediyesi, bir mahalle konağını daha müftülüğe...

Daha önce iki mahalle konağını müftülüğe devreden AKP’li Bağcılar Belediyesi, bir mahalle konağını daha müftülüğe devretmeye hazırlanıyor.

Şişli Belediyesi, komşularına verdiği desteğe Ramazan ayında...

Hak temelli ve toplumcu belediyecilik anlayışı ile hareket eden Şişli Belediyesi, Ramazan ayını ihtiyaç sahibi komşularına verdiği desteklerle karşıladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.