Etiket: Başkan

CHP 103 belediye başkan adayını daha belirledi

Yerel seçimler yaklaşırken partiler adaylarını belirlemeye devam ediyor. CHP, 4'ü büyükşehir 103 belediye başkan adayını daha belirledi. CHP'nin İzmir Çiğli Belediye Başkan adayı Uygar Yıldırım adaylıktan çekildi, Onur Emrah Yıldız aday olarak belirlendi.

Sarıyer Bağımsız Belediye Başkan Adayı Erhan Vergili projelerini...

Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Erhan Vergili, eğitim, kültür, sanat, spor vb. alanlarda vaatlerini duyurdu. Vergili, seçime az bir süre kalmışken 50’yi aşkın projesini kamuoyuna açıkladı

Özgür Özel, genel başkan olarak yerel seçimlerdeki ilk...

Antalya'da partisinin milletvekilleriyle geniş katılımlı toplantı gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday olmayacağını açıklayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i yeniden aday gösterdi. Özel, "Beni kırdı, partililerimizi kırdı ama engelli kardeşlerimizi kırmadı. Adaylığını ilan ediyoruz. Şükrü başkanım, genel başkanlığımın...

Başkan Erdoğan, olağanüstü bir emekli maaşı artışı duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm memur ve emekli maaşlarına yapılan zammın yüzde 35`a yükseltildiğini duyurdu. Erdoğan, "En düşük emekli maaş tutarını 3 bin 500 liradan 5 bin 500 liraya çıkartıyoruz. Memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 35`a kadar çıkartabileceğimiz imkanlar sağladık" dedi. Partisinin TBMM Grup Toplantısı`nda...

Özgür Özel: CHP'de 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu dönemine...

Başkan seçildi. 13 yıldır bu görevi sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy almıştı. Özel göreve seçilmesi sonrası yaptığı konuşmada 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak, "Elimizdeki belediyelerin tamamını yeniden kazanacak, yanlarına yenilerini ekleyecek ve hep birlikte...

Bir Ovacık komedisi: Oyuna Geldik! Senaryoyu CHP’li başkan...

Tunceli’nin Ovacık ilçe Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün senaryosunu yazdığı, Kazım Öz’ün yönetmenliğini yaptığı ‘Oyuna Geldik’ isimli komedi filminin çekimleri Ovacık'ta başladı. Başrolünü oyuncu İlyas Salman'ın üslendiği filmde Pertek, Ovacık ve Pülümür belediye başkanları da rol alacak. Filmden elde edilecek gelir, ilçede...

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'den İstanbul çıkarması

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel yaptğı İstanbul ziyaretleri esnasında Eyüp Sultan ilçesini de milletvekili adaylarıyla birlikte ziyaret edip, halka hitap etti.

Ataşehir Belediyesi'ne soruşturma: 3'ü başkan yardımcısı,...

İstanbul'da Ataşehir Belediyesi’ne yönelik 'ihaleye fesat karıştırma' soruşturmasında üç başkan yardımcısının da aralarında bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan'dan AKP'li Cora'ya...

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, uyuşturucu ticareti ile ilgili olarak Cumhuriyet’in ilk yıllarını hedef alan AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya tepki gösterdi.

Gazeteci Vahap Gökçek DYP Genel Başkan Danışmanlığına atandı

Uzun yıllardır, gerek ulusal gerekse bölgesel basında çeşitli görevlerde bulunan Gazeteci Vahap Gökçek DYP saflarında yerini aldı. Genel Başkan danışmanlığına atanan Gökçek, ''Hedefimiz iktidar. Memleketin Doğru Yol Partisine yine ihtiyacı olduğu için meydanlara, sahalara indik'' dedi.

Başkan Barak’tan Ramazan Bayramı Mesajı

UBB Başkanı Barak,Ramazan Bayram ı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Polis teknenin yanaşmasına izin vermeyince CHP'li Başkan...

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün de içinde bulunduğu yaklaşık 100 kişiyi taşıyan teknenin 1 Mayıs kutlama alanı olan Maltepe'deki iskeleye yanaşmasına polis engel oldu. Tekne yaklaşık 1 saat süreyle denizde bekledi. Bu durumu protesto eden CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat, denize atladı ve yüzerek kıyıya ulaştı.

Başkan Barak'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Ulusal Basın Birliği Başkanı Yıldıray Deniz Barak, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. " Türkiye'yi çağdaş uygarlığın ötesine taşımak zorundayız"

Başkan Barak’tan Öğretmenler Günü mesajı

Ulusal Basın Birliği (UBB) Genel Başkanı Gazeteci-Yazar Yıldıray Deniz Barak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında "Öğretmenlerimiz, kutsal bir vazifenin ana temsilcileridir." dedi.

MHP'li başkan AKP'yi eleştirdi

AKP Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve AKP Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit'i eleştiren açıklamalar yapan MHP Çaycuma İlçe Başkanı Ersin Akyüz, genel merkez tarafından görevden alındı.

AKP’li belediyenin ‘katliam kutlaması’na Madımak şehidinin...

AKP’li İzmir Bergama Belediyesi’nin, Madımak Katliamı’nın yıldönümünde “kutlama” yapacak olmasına tepki, Madımak’ta katledilen Şair Metin Altıok’un kızı, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok’tan geldi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.