Etiket: Barak'tan

Gazeteci Barak'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Uluslararası Gazeteciler Federasyonu (IFJ) ve Dünya Basın Federasyonu (WPF) World Press Federation üyesi gazeteci Yıldıray Deniz Barak., 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Basın Konseyi ve TBB, İFJ ile WPF Üyesi Gazeteci Barak'tan...

Basın Konseyi , Türkiye Basın Birliği Başkanı, İFJ ve WPF Üyesi Gazeteci Yıldıray Deniz Barak, TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, "Merdan Yanardağ’ın, seçimlerin hemen ardından bir ‘montaj kaset’ kumpası ile gözaltına alınması ve tutuklanması, özgür ve bağımsız medyaya...

Başkan Barak’tan Ramazan Bayramı Mesajı

UBB Başkanı Barak,Ramazan Bayram ı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

UBB Genel Başkanı Barak'tan 23 Nisan mesajı

Ulusal Basın Birliği (UBB) Genel Başkanı Yıldıray Deniz Barak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Barak’tan Öğretmenler Günü mesajı

Ulusal Basın Birliği (UBB) Genel Başkanı Gazeteci-Yazar Yıldıray Deniz Barak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında "Öğretmenlerimiz, kutsal bir vazifenin ana temsilcileridir." dedi.

Ece Barak'tan yeni şarkı 'Hadi Baştan'

Hadi Baştan'ın aranjesi Yiğit Avcı, mix ve masteringi ise Emre Kaya tarafından yapıldı.

Başkan Barak'tan 23 Nisan mesajı: Güzel günler göreceğiz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ulusal Basın Birliği Başkanı Yıldıray Deniz Barak, çocuklara “Şartlar ne olursa olsun, coşkunuzu, neşenizi ve umudunuzu asla kaybetmeyin. Ben inanıyorum ki güzel günler çok yakın” diye seslendi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.