Etiket: artık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G-20 Liderler Zirvesi'nde Gazze...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çevrimiçi katıldığı G20 Liderler Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze başta olmak üzere işgal edilmiş Filistin topraklarında yaşanan trajedi, artık insanlığın tahammül sınırlarını aşmıştır. Elini vicdanına koyan herkesin kabul edeceği üzere bu yaşanılanların hiçbiri kendi savunma...

Uğur Aslan: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık

Oyuncu Uğur Aslan, depremin ardından kira artıranlara, gıda yağmalayanlara tepki göstererek, "Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık" dedi.

Seçim öncesi iktidarda Demirtaş rahatsızlığı: Artık paylaşım...

Adalet Bakanı Bozdağ, Edirne Cezaevi'nde tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın sosyal medya hesabı paylaşımlarına ilişkin gelen soruya, "Biz bunu önemsiyoruz ve bu konuyu şu anda çalışıyoruz. Yani dünyaya da bakıyoruz, ne yapabiliriz?" diye cevap verdi.

Özdağ paylaştı : Suriyeliler artık polis vurmaya başladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Suriyelilerle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu ve Kahramanmaraş'ta yaşanan bir gasp ihbarı üzerinden "Muhacirler artık polis vuruyor" ifadelerini kullandı.

Putin'den flaş açıklamalar: Minsk Anlaşması artık yok

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'Minsk Anlaşması bizim Donetsk ve Luhansk'ı tanıma kararımızdan daha önce öldü. Anlaşmayı Ukraynalı yetkililer öldürdü' açıklamasını yaptı. Putin, Ukrayna'nın NATO üyeliğinden feragat etmesi gerektiğini söyleyerek 'Ukrayna silahlardan arındırılmalıdır' dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.