Etiket: arasında

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sisi arasında...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail'in Filistin'e saldırıları ve Gazze'ye insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.

5. Uluslararası Kahve Fuarı 4-7 Mayıs tarihleri arasında...

Kahve endüstrisinin en önemli fuarı olan ve bu sene dijital sponsorluğunu Cafemarkt’ın üstlendiği Coffex İstanbul 2023, 4-7 Mayıs tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde 5. kez başladı..

Tehlike gençler arasında artıyor

Elektronik sigara; kalp, solunum, sinir sistemi gibi organlara ciddi zarar veriyor. Prof. Dr. Elif Dağlı, e-sigaranın satışının yasak olduğunu ancak denetimsizlik nedeniyle özellikle internet ortamında satıldığına dikkat çekiyor.

Bakan Çavuşoğlu ile Yunan Başkakan HADSİZ Miçotakis'ten...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ortak basın toplantısı düzenlediği Alman mevkidaşı Annalena Baerbock'a Osman Kavala konusunda tepki gösterdi. Çavuşoğlu, "Kavala konusunu Türkiye aleyhine kullanıyorsunuz" dedi. Alman Bakan bu basın toplantısı öncesi Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüşmüş, oradan aldığı ders ile Yunan Miçotakis'in...

Takla atan otomobil durakta bekleyen vatandaşların arasında...

İstanbul Büyükçekmece'de E-5 karayolunda takla atan otomobil durağa girdi. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

Türkiye-Ermenistan arasında uçuşlar başladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Türkiye-Ermenistan arasında charter uçuşlar başlayacak demesinin ardında, uçuş teyitleri geldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu arasında...

CHP'de 2023 cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi sular ısınıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmak istemesi gerilimi arttırdı. CHP Genel Merkezi’nin, Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını baskın hale getirme çabası Ekrem İmamoğlu cephesinde rahatsızlığa neden oluyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.