Etiket: Ankara

Son dakika! Yeniden Refah Partisi ittifaka kapıları kapattı:...

Son dakika haberi... Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir süredir AK Parti ile yürüttükleri üç büyük şehirde ittifak görüşmelerinin ardından bugün kameraların karşısında, merakla beklenen açıklamayı yaptı. Erbakan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde kendi adaylarıyla gireceklerini duyurdu. Erbakan, adayları...

İYİ Parti İstanbul ve Ankara İçin Kararını Açıkladı

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul’da aday çıkarıp çıkarmayacaklarına yönelik soruya “Kendi adaylarımızı çıkaracağız. Bunun hazırlık ve çabası içerisindeyiz. Çok kısa bir sürede bu hazırlıkları tamamladığımızda milletimizle bilgisini paylaşacağız” diye yanıt verdi.

Suna Göl, Tercüman'ın Ankara temsilcisi oldu

2018 yılından bu yana Türkiye Basın Birliği temsilciliği görevinide yürüten Gazeteci Suna Göl, Tercüman Gazetesi Ankata Temsilciliğine getirildi.

İstanbul ve Ankara için korkutan tahmin!

Amerika Birleşik Devletleri Ulusal İstihbarat Konseyi "Küresel Eğilimler 2040 Raporu" açıklandı. Raporda İstanbul'un ve Ankara'nın 2035'te ne kadar nüfusa sahip olacağı tahmini dikkat çekti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.