Etiket: AKP'li

AKP'li belediyenin, Nakşibendi tarikatına belediyeye ait...

Üsküdar Belediyesi, belediyeye ait mülkü eğitim ve yurt faaliyetlerinde kullanmaları için Nakşibendi tarikatı Erenköy Cemaati’nin vakıflarından olan Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'na 49 yıllığına kiraladı.

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Menzil Cemaati'nin müşterileri belli oldu: Bakanlıklar,...

Menzil Cemaati’ne ait Ser Organizasyon Şirketi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı’nın kendilerinin “müşterisi” olduğunu açıkladı.

AKP'li belediye, eğitime ayrılan alanları satıyor

AKP’li Sancaktepe Belediyesi borçlarına karşılık arazi satışlarına devam ediyor.

AKP'li İBB Meclisi Üyeleri Gazeteciyi Dövdü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bugün gerçekleşen İstanbul Su ve Kanalizasyon İşletmesi'nin (İSKİ) Mayıs Ayı Olağan Genel Kurulu’nda görüşmeler devam ederken, salon dışında bazı AKP Meclis üyeleri ile İBB çalışanları arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgayı görüntülemek isteyen Medyascope Muhabiri Ali Macit, AKP’li...

AKP'li bakan DSİ misafirhanesini seçim bürosu yaptı

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, AKP Samsun birinci sıra milletvekili adayı Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un DSİ misafirhanesinde kalarak seçim çalışmaları yapmasına tepki gösterdi.

AKP'li vekilin eşinden milyarlık vurgun!

AKP'li Eyüpsultan Belediyesi, iki arazisini AKP'li Milletvekili Asuman Erdoğan'ın eşi Fatih Erdoğan'ın şirketine 1,7 milyar TL'ye sattı. Ancak arazilerin güncel değeri tam 5,3 milyar TL.

AKP'li isim Erdoğan'ı etiketleyip belediyeyi eleştirdi

Halka ucuz ekmek satışı yapmayan Büyükşehir Belediyesi’nin davranışı tepkilere yol açtı. AKP'li eski Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Bilal Tokatlı, sosyal medyadan, Erdoğan'ı etiketleyerek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gitti. Boş ekmek büfelerinizi kaldırabilirsiniz” mesajını paylaştı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan'dan AKP'li Cora'ya...

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, uyuşturucu ticareti ile ilgili olarak Cumhuriyet’in ilk yıllarını hedef alan AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya tepki gösterdi.

AKP'li belediyeden suya dudak uçuklatan zam!

AKP’li Zonguldak Belediyesi, suya yüzde 190 zam yaptı. Zamlı tarife 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.

AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, bütçeyi denkleştirmek...

İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili olan Tevfik Göksu'nun başkanlığını yaptığı Esenler Belediyesi'nin 2023 bütçesi ilçe meclisinden geçti. Kabul edilen teklife göre 2 milyar 700 milyon TL’lik bütçenin yüzde 44’ünün belediyeye ait gayrimenkullerin satışından elde edilmesi öngörüldü. CHP'li Esenler Belediye Meclis Üyesi Kemal Şahin,...

AKP'li Üsküdar Belediyesi 2023'te reklama 77, doğal afetlere...

AKP’li Üsküdar Belediyesi, 2023’te tanıtma giderlerini yaklaşık 4 kat artırarak 77 milyon TL’ye yükseltirken, doğal afetler için 6 milyon TL bütçe ayırdı.

İBB'den, 'Florya Yerleşim Birimleri'nde oturmadığını iddia...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şu anda 'İstanbul Planlama Ajansı' olarak hizmet veren, dönemin 'Florya Yerleşim Birimleri'nde oturmadığını iddia eden AKP'li Mehmet Tevfik Göksu'ya belgeyle yanıt verdi. Belgede 'Florya Yerleşim Birimleri'ni kullanan belediyeler ve en son çıkış yapan belediye başkanlarının bilgilerine yer verildi.

Açılışta konuşan AKP’li vekile büyük tepki

AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın Konya’da AKP’li Karatay Belediyesi’nin pazar yeri açılışında yaptığı konuşma sırasında pazarcı bir kadın tepki gösterdi.

AKP’li başkanın askeri törenle karşılanması olayı meclise...

Bir jandarma karakolunu ziyaret eden AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın'ın askeri törenle karşılanması infial yaratmıştı. Tepkilere neden olan o olayı CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, meclise taşıdı.

Halk sokağa çıktı, AKP'li başkanı istifaya çağırdı

Kentsel dönüşüm kapsamında Zorla evlerinden tahliye edilmek istenen Okmeydanı Fetihtepe halkı yürüyüşe geçerek AKP'li Beyoğlu Belediye Başkanı'nı istifaya çağırdı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.