Etiket: açıklandı

İstanbul için 'Murat Kurum' dedi: 26 ilde adaylar açıklandı

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum oldu. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisin 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilde belediye başkan adayını açıkladı.(HABER MERKEZİ) EMİN TANŞU

Gençlik ve Spor Bakanı Bak duyurdu... GSB burs ve öğrenim...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını bildirdi.

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Yeni Kabine Açıklandı, 3 Kritik Koltuk Boş Kaldı: Kimler...

Merakla beklenen yeni kabine dün akşam açıklandı. Köklü değişikliklerin olduğu kabinede, iki isim hariç tüm bakanlar değiştirildi. Yeni bakanların ilan edilmesiyle 3 önemli koltuk boş kaldı.

Açlık ve yoksulluk sınırı açıklandı

Türk-İş'in hesaplamasına göre, açlık sınırı 10 bin 362 TL’ye, yoksulluk sınırı 33 bin 752 TL’ye yükseldi.

2023'ün ilk açlık ve yoksulluk sınırı açıklandı

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu, Aralık 2022’de dört kişilik bir ailenin açlık sınırının 9 bin 59 liraya, yoksulluk sınırının da 26 bin 124 liraya ulaştığını açıkladı.

İlk türbanlı vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nın şirketleri...

Gazeteci Barış Pehlivan, Afyonkarahisar valisi olarak atanan Kübra Güran Yiğitbaşı’nın şirketini anlattı.

Erdoğan’ın İmamoğlu’nu görevden alacağı tarih açıklandı

Metropoll Araştırma’nın kurucusu Özer Sencar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanması durumunda bir hafta içerisinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu görevden alacağını öngördüğünü açıkladı.

Enflasyon açıklandı, Ocak 2022 kira zam oranı belli oldu

TÜİK'in Aralık 2021 enflasyon rakamlarını açıklamasıyla birlikte ev sahibi ve kiracıların da beklediği Ocak ayı kira zam oranı da belli oldu. İşte 3 Ocak 2022 itibariyle kira ücretlerinde yapılacak zam oranı....

Güncel açlık ve yoksulluk sınırı açıklandı!

Ekonomideki yokuş aşağı gidiş ve Türk Lirası'nın döviz karşısında hızlı değer kaybıyla beraber Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı ile yoksulluk sınırı rakamları da yükseldi.

İYİ Parti’nin ‘oyunu ve hedefi’ açıklandı

Ahlat’ta yaptığı açıklama sırasında, bütün araştırmalarda İYİ Parti’nin oy ortalamasının yüzde 16 olduğunu söyleyen Genel Başkan Meral Akşener, “Şimdi yüzde 16’lık bir partiyi, yüzde 20’lik bir parti haline getirebilmek için yeniden yollara düşüyoruz arkadaşlarımızla birlikte. Biz aşama aşama gidiyoruz. Şimdi ikinci aşama için de...

Açlık ve yoksulluk sınırında vahim durum!

Türk-İş, açlık sınırının 2 bin 903 liraya, yoksulluk sınırının 9 bin 457 liraya yükseldiğini açıkladı.

Kabine değişikliği gece yarısı açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası bulunan Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Vedat Bilgin getirildi. Öte yandan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın görevine son verilerek yerine Mehmet Muş getirildi.

Salgının merkez üssü İstanbul'da en riskli 8 ilçe açıklandı

İstanbul Tabip Odası, Türkiye'de vakaların yüzde 40'ını barındıran İstanbul'un en riskli ilçelerini açıkladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.