Esnafa Özel İhtimam Gösteren Erhan Vergili'den Kuaförlere Jest!

Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Erhan Vergili, seçim çalışmaları kapsamında farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Esnafa Özel İhtimam Gösteren Erhan Vergili'den Kuaförlere Jest!

Esnafa Özel İhtimam Gösteren Erhan Vergili’den Kuaförlere Jest!

Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Erhan Vergili, seçim çalışmaları kapsamında farkındalık yaratmaya devam ediyor.

1 yılı aşkın süredir Sarıyer Belediye Başkan Adaylığı konuşulan ve bu kapsamda Sarıyer’i karış karış gezerek hem seçmenle bir araya gelen hem de mahalleleri sorunlarına karşı çözüm önerilerini anlatan Erhan Vergili, bu kez kuaförlere yaptığı jestle gündeme geldi.

HEDİYE SETİ TAKDİM ETTİ

Sarıyer’de faaliyet gösteren kuaförleri tek tek ziyaret eden Erhan Vergili, saç tıraşından cilt bakımına kadar yapılan hizmetlerde kullanılmak üzere çeşitli ürünlerden oluşan hediye seti takdim etti.

VATANDAŞIN GÖNLÜNE DOKUNAN ÇOK SAYIDA PROJE YAPTI

Vergili geçtiğimiz aylarda da birçok ilke imza atmıştı. Üniversiteye hazırlık kursundan resim atölyesine, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımından taziye evlerine yiyecek ikramına, kışlık mont ve bot desteğinden on binlerce liralık veresiye defterinin satın alınmasına kadar vatandaşın gönlüne dokunan onlarca projeyi hayata geçirmişti.

ESNAFLA PERİYODİK ARALIKLARLA BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Sarıyer Belediye Başkan Adaylığı sürecinde kamuoyuna açıkladığı vaatler arasında esnafı da yakından ilgilendiren vaatler olduğuna dikkat çeken Vergili, “Sarıyer siyasetinde farkındalık oluşturmaya devam ediyoruz. Arkamızda ne iktidarın ne de Meclis’te bulunan muhalefet partilerinin maddi ve manevi gücü var. Bizim arkamızda yalnızca Sarıyerliler var. Biz de buna güvenerek yola çıktık. Kuaför esnafına hediye setleri hediye ederek hem onlarla bir araya geldik hem de başkanlığımız döneminde esnafın sorunlarıyla yakından ilgileneceğimizi anlattık. Esnaflardan oluşan ve loca sistemine benzeyen bir yapı oluşturarak farklı mahallelerde faaliyet gösteren esnafların sorunlarını, önerilerini dinlemek için periyodik aralıklarla bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.(HABER MERKEZİ)

.