Bu kez kendisini yalancılkla suçlayan Hadi Özışık'ı deşifre etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında aracılık yaptığı öne sürülen Hadi Özışık, kendini 'söyleyen şerefsiz' sözleri ile savundu. Peker bu açıklamanın ardından Özışık ile olan görüşmesinin videolarını paylaştı.

Bu kez kendisini yalancılkla suçlayan Hadi Özışık'ı deşifre etti



Suç örgütü lideri Sedat Peker, bu kez Twitter hesabından video yayınladı.
Sedat Peker, İnternethaber sitesinin sahibi Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü görüşmeyi paylaştı.

Hadi ve kardeşi Süleyman Özışık'ı videolarında arkadaşı diye tanıtan Peker, bu kez sözünün arkasında durmadağı için deşifre etti.

Sedat Peker, iktidara yakın gazeteci Hadi Özışık'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla kendisi arasında iletişim kurduğunu iddia etmişti. Özışık, iddiayı "Haber taşıyan şerefsizdir" diye yalanladı, Peker, Özışık ile görüştüğü videoyu yayınladı



Sedat Peker ile, Hadi Özışık arasında geçen konuşmada öne çıkan başlıklar şunlar:
 
Hadi Özışık: Seninkinin (Süleyman Soylu'yu ima ediyor) bugün kendi kendine harakiri yapması. (Süleyman Soylu, o gün Sedat Peker ile sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Hadi Özışık ile Sedat Peker arasındaki görüşmede öne çıkan bir diğer isim ise, Mehmet Ağar.

Özışık, Mehmet Ağar'ın, Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'e verdiği röportajdan bahsediyor ve "Ağar'a aptal herif biz olmazsak buraya mafya çökerdi" diyor.

Sedat Peker de bunun üzerine Mehmet Ağar'ı kastederek: Sen nesin emekli değil misin lan, senin ne özelliğin var? diye yanıt veriyor.

Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine haber gönderdiğini şöyle tarif etti.

Peker'in iddiasına göre, Soylu, benim üstüme çok çok geliyorlar. Ben büyük ufak tefek şeyler söyleyeceğim kusura bakmasın. Dedim tamam.

İlk gün bir açıklama yaptı. İnterpol kararı tamam. o bu suç örgütü. Ertesi günü, pislik mafya babasını. Deli mi abi bu ya?

Sedat Peker bu sorusu üzerine, Hadi Özışık, Süleyman Soylu ile arasında geçen diyalogu anlattı:

Niye dedim, AK Partililerden kimse konuşmuyor, sen niye kendini ortaya atıyorsun dedim.

Yanıt vermedi.

Sedat Peker: Ya abi bu adam Cumhurbaşkanımız da ben de onu çok seviyoruz 5 ay önce.

Hadi Özışık: Aynen.

Sedat Peker: Pislik diyor bana ya (Soylu'yu ima ediyor)

(Sedat Peker'in son videosunda bahsettiği konuların haber linkleri aşağıda)

https://twitter.com/sedat_peker/status/1394721863549526020



CHP'li Özel de gündeme getirdi

Bu iddiayı gindeme getiren bir diğer isim ise CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel. Özel,  

Halk TV'de Fatih Ertürk'ün sunduğu 'Günün Raporu' programında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Sana çok yakın bir gazeteci, Sedat Peker ile görüşüp 'Bakan sana bir şeyler söyleyecek ama sinirlenme, kapatalım bu işi' dedi mi?" diye sordu.

Özel, Süleyman Soylu'nun kamuoyu açısından kendini kurtarmaya çabaladığını söylerken, Sedat Peker'i durdurmak istediğini belirtti.

Özel, şu soruları yöneltti;

"Süleyman Soylu'ya çok yakın bir gazeteci Sedat Peker ile bir görüşme gerçekleştirdi mi? Yaptığı görüşmede 'Yeni videolar yayınlama. Bakanımız seninle ilgili bir şeyler söyleyecek ama sinirlenme, kapatalım bu işi' dedi mi? Sonrasında Süleyman Soylu'nun Sedat Peker ile ilgili açıklamalarından sonra, Sedat Peker çektiği bir videoyu o gazeteciye yolladı mı? O gazeteci o videoyu Süleyman Soylu'ya izletti mi? Sonra dönüp Peker'e, 'Aman bu videoyu yayınlama' dedi mi demedi mi?''

Özel, sorduğu soruların ardından, "Süleyman Soylu ve Sedat Peker arasında Süleyman Soylu'ya yakın bir gazeteci, Süleyman Soylu'nun mesajlarını halihazırda iletiyor mu iletmiyor mu?" dedi.

Özel, "Çıkıp desinler 'görüşme yapmadık' diye. Biz Süleyman Soylu'ya da o gazeteciye de inanacağız" dedi.

Özel'in ismini vermediği gazeteci Hadi Özışık.