LG 'hijyen' ile öne çıkan yeni kulak içi kulaklık modellerini tanıttı

Yeni kanal tipi tasarımıyla kulağa daha rahat uyum sağlayan kulaklılarda, mat siyah ve parlak beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğini bulunuyor.

LG 'hijyen' ile öne çıkan yeni kulak içi kulaklık modellerini tanıttı
Teknoloji, LG

Güney Koreli teknoloji markası LG, yeni kablosuz kulak içi kulaklıklarını tanıttı. Araştırmalara göre kulak içi kulakların mutfak kesme tahtasından daha fazla bakteri barındırdığını belirten LG’nin yeni UVnano kılıflı LG TONE Free HBS-FN6 kablosuz kulaklığı, şarj ederken mikropları da yok ediyor.

Güney Koreli teknoloji şirketi LG Electronics (LG),İngiltere merkezli Meridian Audio ile gerçeğe yakın sesle dinleme deneyimi sunan iki yeni LG TONE Free kablosuz kulak içi kulaklığını (HBS-FN6 ve HBS-FN4) pazara sunuyor. LG HBS-FN6, LG tarafından sektöre ilk olarak sunulan, kulak içi kulaklıklardaki bakteri ve mikropları şarj ettikçe ortadan kaldıran, UVnano kılıfa sahip. Yeni kanal tipi tasarımıyla kulağa daha rahat uyum sağlayan kulaklılarda, mat siyah ve parlak beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğini bulunuyor.

LG’nin yeni kulaklıklarında, Meridian'ın 25 yıllık deneyiminin bir ürünü olan Digital Signal Processing tarafından desteklenen HSP (Kulaklık Mekansal İşleme) teknolojisi bulunuyor. Meridian tarafından geliştirilen bu teknoloji, gerçek hoparlörleri dinleme deneyimini simüle ederek, kullanıcılara bozulmamış netlikte vokaller sunuyor. Her iki TONE Free modeli, Meridian tarafından geliştirilen ve özelleştirilmiş EQ ses ayarlarına sahip: vokal performanslarına daha fazla netlik için Tiz Boost ve daha geniş alan hissi için etkileyici, Bass Boost. Kulaklıklarda yer alan “Ortam Sesi Modu” ise, kullanıcıların bir düğmeye basarak etraflarında neler olduğunu duymasını sağlıyor.