Galatasaray'ın önünü kestiler

Başakşehir-Galatasaray maçında hakemin Galatasaray'ın önünü kestiğini dile getirdi.

Galatasaray'ın önünü kestiler
Spor, Galatasaray

 Bloomberg HT'de Emin Çağlar'ın moderatörlüğündeki Spor Saati programında gündem değerlendirmesinde bulundu. Fenerbahçe'de yönetilememe sorunu olduğunu belirten Altaylı, hakemlerin performanslarını eleştirdi ve Başakşehir maçında Galatasaray'ın önünün kesildiğini belirtti. Altaylı, Mert Hakan'ın Fenerbahçe'ye transfer olma kararını ise "Benjamin Franklin'i tercih etmesi son derece normal bir durum" ifadelerini kullandı.

 Emin Çağlar'ın moderatörlüğünü yaptığı, ekranların sevilen programı Spor Saati'nde Bloomberg HT'de spor gündemini değerlendirdi. Hakemlerin performanslarını eleştiren Altaylı, Fenerbahçe'nin yönetilememe sorunu olduğunu belirtti. Trabzonspor'la Alanyaspor arasında yaşanan olaylara dair açıklamalar yapan Altaylı, Başakşehir-Galatasaray maçında hakemin Galatasaray'ın önünü kestiğini dile getirdi. İşte Altaylı'nın yorumlarından öne çıkanlar...

“En eğlenceli maç Fenerbahçe – Yeni Malatyaspor maçıydı herhalde. Ne diyor Tahir Karapınar ben anlamadım açıkçası. Şaşkın ördek suya kıçın kıçın dalarmış derler ya, Fenerbahçe de benzer bir durum içerisinde. Ben Fenerbahçe'nin ne yapmaya çalıştığını, vizyonunu, misyonunu anlayamıyorum. Nasıl bir politikaları var, ne ne içindir, Emre, niye Tahir Karapınar? Hoca kim belli değil, transferi kim yapacak belli değil. Bir yandan UEFA kriterleri, borç morç mali durum, diğer tarafta Galatasaray'ın talip olduğuna talip olmak. Her şey karmakarışık. Diğer tarafta kulübün iyi yürüyen tek şubesi basketbolda da Obradovic'i elinde tutamadılar. Onun yerine kim gelecek belli değil”