Etiket: yoğun

İsrail ordusu Şifa Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesini...

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde karadan kuşattığı Şifa Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesini hedef aldı. Bombardımana uğrayan hastanede yenidoğan servisinde kuvözlerinden çıkarılan prematüre bebeklerin görüntüleri yayımlandı.

Ev sahibi dehşeti kamerada! Kiracısını karısının yanında...

İstanbul Sarıyer'de bir ev sahibinin, 10 bin liralık zammı kabul etmeyen kiracısını eşinin yanında bıçakladığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Ağır yaralanan kiracının yoğun bakımda tedavisi sürerken, Sarıyer Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan tutuklandı.

Tam Kapanmada ilk gün: İstanbul'da yoğun trafik

17 günlük tam kapanmanın ilk gününde İstanbul'da bazı yerlerde yoğun trafik oluştu. Köprü giriş çıkışları, Küçükçekmece-Avcılar, Beşiktaş gibi birçok bölgede trafik kilit duruma geldi.

Yoğun bakımlar alarm veriyor! İmza verip serviste ölmeyi...

AKP'nin kalabalık kongrelerinin ardından Türkiye genelinde koronavirüs vakalarında patlama yaşanırken, hastaneler de yoğun bakımlar da alarm veriyor.

Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Cinel: Böyle gidersek...

Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof. Dr. İsmail Cinel, yoğun bakımların doluluk oranlarıyla ilgili "Artış ivmesi son 15 günde çok fazla. Bu ivme ile böyle gidersek herkes yer aramaya başlayacak" dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.