Etiket: yerine

Meral Akşener'den yerel seçim mesajı: Birilerine kazandırmak...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Diyanet İşleri Başkanlığı'na 10 Kasım'daki cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmediği için tepki gösteren Meral Akşener, AYM kararını tanımayan Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin bir devlet krizine yol açtığını ifade etti. Yerel seçimlere yönelik de...

Cemevi Ziyareti Öncesinde Kaldırılan Resimler Yeniden Yerine...

Ankara’daki Hüseyin Gazi Cemevi’nde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesinde duvardan indirilen Hacı Bektaş-i Veli ve Hz. Ali’yi tasvir eden görseller, ziyaretin ardından cemevinin duvarına yeniden asıldı.

Sedat Peker'in iddialarına sessiz kalan Erdoğan, Soylu...

Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Yarkadaş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yerine düşündüğü ismi açıkladı.

MUSLERA'NIN YERİNE HERRERIN !!!

Muslera'nın sakatlığı nedeniyle yeni sezon için kaleci transferi yapmayı planlayan Galatasaray'da gündeme son olarak İspanyol ekibi Athletic Bilbao'da forma giyen Iago Herrerin gelmişti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.