Etiket: yapılacak

Gözler Meclis'te: Emekliye ek zam ödemeleri ne zaman yapılacak?

Milyonlarca emekli, beklentilerin çok altında kalan yüzde 5 ek zammın ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyor. TBMM Genel Kurulu, yarın başlayacak çalışmalarla en düşük emekli aylığının 10 bin liraya yükseltilmesine, SSK ve Bağkur emekli maaş artış oranına yüzde 5 ilave edilmesine yönelik düzenlemeleri de içeren çalışma hayatıyla...

Otoyol ve köprü zammı ertelendi: Bugünkü geçişler için...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde 25 Ekim’den itibaren yapılan zammın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla ertelendiğini duyurdu.

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Erdoğan imzaladı: 14 Mayıs'ta seçim yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin 14 Mayıs'a çekilmesiyle ilgili karara imza attı. Erdoğan, "Yüksek Seçim Kurulu iki aylık seçim takvimini başlatacaktır" dedi.

Hibe destek başvuruları neye göre yapılacak?

Ticaret Bakanlığı, esnafa yönelik hibe desteği başvurularının kimlik numaralarına göre yapılacağını açıkladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.