Etiket: uyuşturucu

Bakan Yerlikaya duyurdu: 8 ilde uyuşturucu operasyonu!...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imal eden ve satan zehir tacirlerine yönelik İstanbul, Diyarbakır, Hakkari, Zonguldak, Edirne, Bursa, Tekirdağ ve Osmaniye olmak üzere 8 ilde düzenlenen “Narkogüç-38” operasyonunda 1 ton 719 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini belirterek, 36 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Türkiye'de uyuşturucu ve silah tehlikesi

Uyuşturucu ticaretinin geçiş noktası olan Türkiye’de bu maddelere ulaşmak giderek kolaylaşıyor. Sosyal medyadaki gruplarda uyuşturucu madde ile birlikte silah satışının yapıldığı da görülüyor.

İstanbul'da zehir tacirlerine büyük darbe: 605 kilo uyuşturucu...

İstanbul'da zehir tacirlerine büyük darbe: 605 kilo uyuşturucu ele geçirildi Çikolataya iğneyle uyuşturucu enjekte edip satıyorlardı İstanbul'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 605 kilo uyuşturucu madde ve 111 kilonun üzerinde kimyasal madde ele geçirildi.

Tosuncuk, topladığı paralarla uyuşturucu işine girmiş

Etkin pişmanlıktan yararlanmak için itirafçı olan Çiftlik Bank'ın CEO'su Cumhur Yurdakul, Tosuncuk'un kirli işlerini ifşa etti. Yurdakul, soruşturma sürerken kendisini tehdit eden Tosuncuk'un topladığı paralarla uyuşturucu işine girdiğini ve husumetli olduğu bir şahsı öldürmek için suikast planı hazırladığını öne sürdü.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.