Etiket: uyruklu

Yabancı uyruklu kiracı Suriyeli akrabalarıyla evsahibine...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, mülk sahibi ile Suriye uyruklu kiracısı arasında borç- alacak nedeniyle tornavida ve demir çubuklu kavga çıktı. Çevre esnafın da karıştığı kavgada 5 kişi yaralanırken, Suriye uyruklu 4 kişi gözaltına alındı.

Şişli'de Yabancı Uyruklu 2 Kişi Silahlı Saldırıya Uğradı

Bomonti'de Libya uyruklu 3 kişi, kaldıkları rezidanstan çıktıkları sırada arkalarından gelen yüzleri maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Reca Muhammed ile Adel Muhammed ayaklarına gelen mermiler nedeniyle yaralanırken saldırganlar kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar,...

İstanbul'da yabancı uyruklu vahşeti! Otomobille ezerek...

İstanbul Esenyurt'ta otopark ücretini vermek istemeyen yabancı uyruklu şahıs, tartıştığı otopark görevlisini otomobille ezerek öldürdü. Dehşet anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yabancı uyruklu işçi patronunu bıçaklayıp kaçtı

Konya’nın Altınekin ilçesinde bir çiftçi, yanında çalışan yabancı uyruklu kişi tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Barbaros Karaman tedavi altında. Kaçan zanlı aranıyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.