Etiket: 'ücretsiz

Sayıştay 'kanuna aykırı' dedi: İBB'ye 161 milyonluk 'ücretsiz...

Sayıştay, özel günlerde ücretsiz yolcu taşıyan İBB’nin kamu zararına neden olduğunu öne sürdü. 161 milyon TL’lik zararın İmamoğlu, yöneticiler ve meclis üyelerinden tahsil edilmesine karar verdi.

Metro ve Marmaray seferleri uzatıldı: Sabaha kadar devam...

Metro ve Marmaray İstanbul, yoğun kar yağışı nedeniyle seferlerin sabaha kadar uzatıldığını duyurdu.

Ücretsiz SMA tarama testi İstanbul’da başladı

Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastalığının önlenmesine yönelik evlilik öncesi çiftlerin SMA tarama uygulaması İstanbul'da başladı.

Toplu Taşıma Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre sağlık çalışanları, 31 Aralık'a kadar toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek.

2 bin 85 liralık aşıyı ücretsiz yapmaya başladı

Tokat'ta 13 yıldır eczacılık yapan Cem Kılınç, Nazım Hikmet'in bir şiirindeki "Çok şükür insanız. İlacımıza umudu katmasını da biliriz. Hastalar iyileşeceksiniz." sözünden etkilenerek HPV virüsüne karşı ücretsiz aşı kampanyası başlattı. Bir dozu 695 liradan toplam 2 bin 85 lira tutan aşı, diğer eczacıların da projeye destek vermesiyle...

Kurumlar Vergisi ve ücretsiz izin desteği değişti

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından ekonomiye ilişkin yeni düzenlemeler içeren kanun teklifi kabul edildi. Ücretsiz izin desteği 50 TL'ye çıkarılırken, kurumlar vergisi yüzde 20'den yüzde 25'e çıkarılacak. Tarımsal kredi borçları da yapılandırılacak. İşte yeni ekonomi düzenlemeleri içeren kanunun detayları...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.