Etiket: tutuklandı

Sarallar" operasyonunda yakalanan şüphelilerden 9'u tutuklandı

İstanbul ve İzmir'de düzenlenen 'Kafes' operasyonuyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 24 Sarallar Grubu üyesinden aralarından örgütün elebaşı Özgür Saral'ın da olduğu 9 kişi tutuklandı. Daha önce yapılan operasyonlarda gözaltına alınarak tutuklanan 5 kişinin de hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

Gazeteci Tolga Şardan tutuklandı

MİT'in Cumhurbaşkanlığı'na sunduğu 'yargı raporu'nda neler var?" başlıklı yazısı gündem olan T24 yazarı Tolga Şardan, gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Şardan'ın “Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma" suçlamasıyla gözaltına alındığını açıkladı. Şardan gözaltına alındıktan birkaç saat sonra tutuklandı.

Ev sahibi dehşeti kamerada! Kiracısını karısının yanında...

İstanbul Sarıyer'de bir ev sahibinin, 10 bin liralık zammı kabul etmeyen kiracısını eşinin yanında bıçakladığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Ağır yaralanan kiracının yoğun bakımda tedavisi sürerken, Sarıyer Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan tutuklandı.

Çetin Doğan ile Çevik Bir tutuklandı!

28 Şubat davasında cezası kesinleşen ve hakkında yakalama kararı verilen emekli generaller Çetin Doğan ile Çevik Bir, tutuklanarak Muğla Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürüldü

Sedat Peker operasyonunda gözaltına alınan 49 şüpheliden...

İstanbul merkezli 7 ilde, Sedat Peker'in elebaşı olduğu belirtilen organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 49 şüpheliden 10'u tutuklandı. Şüphelilerden 32'si savcılıktaki işlemlerinin ardından salıverilirken, 7 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.