Etiket: tarih

Bakan tarih verdi: Emekliye 5 bin TL hesaplara yatacak

Çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyeyle ilgili açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ödemelerin 15 Kasım'ı geçmeyeceğini söyledi.

Maskeler geri dönüyor! Tarih verildi: Mutasyona uğradı

Koronavirüsün Eris varyantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Sarhan Sakarya, ''Dünya Sağlık Örgütü; maske, mesafe, hijyen gibi önlemlerin uygulanmasını tavsiye ediyor. Kış aylarını tekrar maskeyle geçireceğimiz anlamı buradan çıkarılabilir'' ifadelerini kullandı.

Kredi ve kredi kartı borcu olanlara sicil affı geliyor....

Kredi ve kredi kartı borçlarına sicil affı getirilmesi gündeme geldi. Torba yasayla yapılacak olan düzenleme, 2009'dan beri yapılmış en kapsamlı düzenleme olacak.

Alkole dev zam yolda: Tarih verildi..

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, alkollü içeceklerin fiyatlarına ayın 18'inde yüksek oranlarda zam yapılacağına yönelik bir söylenti olduğunu dile getirdi.

Sebze fiyatları ne zaman düşecek? Halciler tarih verdi

Türkiye'de meyve ve sebze fiyatları cep yakarken, halciler sebze fiyatlarının ne zaman düşeceğini açıkladı.

Erdoğan’ın İmamoğlu’nu görevden alacağı tarih açıklandı

Metropoll Araştırma’nın kurucusu Özer Sencar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanması durumunda bir hafta içerisinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu görevden alacağını öngördüğünü açıkladı.

Maskeler ne zaman çıkacak? Bakanlık tarih verdi

Sağlık Bakanlığı yetkilileri pandeminin seyriyle ilgili öngörülerini anlattı. Yetkililer, "Yeni varyant çıkmazsa yazın maskeye veda edebiliriz" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarih verdi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılmasına yönelik bakanlık olarak her türlü hazırlıkları yaptıklarını belirterek, "Şu andaki bakış açımız okulların 6 Eylül tarihinde açılmasıyla ilgili. Bununla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı olarak her türlü görevi, vazifeyi yerine getiriyoruz, kimsenin şüphesi olmasın. Toplumumuzdan...

Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği için tarih belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı , “Mayıs ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerini 4 Haziran’da hesaplara yatırıyoruz” açıklamasında bulundu.

Meteoroloji tarih verip uyardı. Geri geliyor. Tüm yurtta...

Türkiye genelinde hava durumu mevsim normallerinde ilerliyor. Ancak Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı hava raporuna göre, Cumartesi günü yağışlı hava geri dönüyor. Sıcaklıklar birçok şehirde düşecek.

Trump'tan aşı açıklaması! Net tarih verdi

ABD Başkanı Donald Trump koronavirüs aşısı ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Trump aşının 3 Kasım ABD seçimlerinde hazır olacağını ifade etti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.