Etiket: Sonrası

Özdağ Protokolü Sonrası HDP'den İlk Açıklama

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ açıklamasının ardından HDP ve Yeşil Sol Parti toplanma karar aldı. HDP'nin eski eş başkanı Sezai Temelli "Boykot moykot yok! Sandığa gideceğiz faşizmi yıkacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan HDP ziyareti sonrası açıklama: Çözüm...

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ın görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Kürt sorununun çözüm adresi TBMM'dir" dedi. Sancar ise "Yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik" ifadesini kullandı.

Tunceli'de, kaza sonrası araçtan çıkamayan engelli sürücü,...

Tunceli'nin Hozat ilçesinde şarampole uçan araç, sabah saatlerinde çevredekiler tarafından fark edildi. Olay yerine gelen ekipler, aracın içinde sıkışan bedensel engelli sürücünün donarak hayatını kaybettiğini belirledi.

Çapa Tıp acilinde skandal. Metrobüs kazası sonrası yaralılar...

Bugün Avcılar’da meydana gelen kaza sonrası Çapa Tıp Fakültesi aciline getirilen üç yaralının beyin cerrahı olmaması nedeniyle içeri alınmadığı, acil önünde 15 dakika bekletildiği öğrenildi.

Erdoğan, Zelenskiy ve Guterres arasındaki üçlü zirve sonrası...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ve Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Guterres ile bir araya geldi. Zirve sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaporijya Nükleer Santrali etrafında devam eden çatışmalardan duyduğumuz endişeyi dile getirdik. Yeni bir Çernobil yaşamak istemiyoruz" dedi. Zelenskiy...

Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam sonrası ilk...

Zam geldi! Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakan iyi haberi duyurdu. Ödemeler başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. 2022 ile birlikte ödeme miktarı da arttı. Yaşlı ve engelli aylıklarına zam geldi. Engelli maaşı 1552 lira oldu. Yeni 65 yaş aylığı ise 1296 TL'ye yükseltildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.