Etiket: Sivas'ta

Sivas'ta iki otomobil çarpıştı: 2'si çocuk 7 yaralı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.

Sivas'ta korkutan deprem

Sivas'ta saat 18.33'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Sivas'ın Gürün ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

AKP’ye Sivas’ta soğuk duş! Bakan boş meydana konuştu

İktidar meydanlarda erimeye devam ediyor. AKP seçim kampanyasına start verirken, Sivas’ta temel atma törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, boş meydana seslendi. Alandaki boşlukları, iktidara yakın bir yayın yapan Anadolu Ajansı dahi gizleyemezken, tören alanının havadan çekilen görüntüsü sosyal...

Sivas'ta ve Konya'da korkutan deprem

Sivas'ın Gürün ilçesinde saat 20.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, Konya'nın Ereğli ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Sivas'ta 9 kişiyi öldürdü, 200 kişiyi hastanelik etti

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Sivas'ta kene vakaları da artmaya başladı. Prof. Dr. İlhan Çetin, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığını bulaştıran kenelerin popülasyonunda endişe verici artış yaşandığını belirtti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.