Etiket: 'Saray

Metrobüslere Saray Engeli

İETT Genel Müdürü İrfan Demet, Cumhurbaşkanlığı’nın 300 yeni otobüs alımı için hâlâ kredi onayı vermediğini söyledi. BirGün’e konuşan Demet: “Yılda 500 yeni otobüs alabileceğimiz 3,5 milyar TL gibi bir parayı akaryakıt vergisi olarak ödüyoruz.”

Akşener: Saray görünümlü kumarhanenizi başınıza yıkmaya...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Akşener AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ittifak davetine cevap vererek “Bizden dahil olmamızı istedikleri masa budur. Bu masa 20 yıldır bizim gözümüzde aynı masadır. Heveslenenler için üzgünüm, bizim o masaya oturmaya hiçbir niyetimiz yoktur....

Lince erteleme, tweet'e cezaevi: 'Saray yargısı yine hukuku...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili verilen yargı kararları dikkat çekiciydi. CHP'li milletvekilleri sosyal medya hesaplarından sert tepki gösterdi.

Saray bir günde 7 milyon TL harcıyor

Sayıştay’ın Cumhurbaşkanlığı Denetim Raporu’na göre, 2020 yılında AKP’li Cumhurbaşkanı, tek başına 2 milyar 896 milyon 174 bin 350 TL harcadı. Saray’ın bir günde harcadığı tutar, 7.9 milyon TL’yi geride bıraktı.

Uçak alırken, saray yaptırırken dış borç yok, metrobüs...

İBB Meclisi’nde İstanbul’da yolda kalan, bozulan otobüslerle ilgili iddialar tartışıldı. CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı iddialara; 300 otobüs almak için 9 aydır Cumhurbaşkanlığı’nda bekleyen 90 milyon euroluk kredi onayına dikkat çekerek cevap verdi ve “Onay, Türkiye’nin dış borç stokunu büyüteceği gerekçesiyle verilmiyor. Kendine...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.