Etiket: Sahte

Sahte dayanıklılık raporu satılıyor!

Milli Eğitim, özel eğitim kurumlarından depreme dayanıklılık raporu istedi. Raporu hazırlayan şirketin yetkilisi kolonlardan örnek almadığını itiraf etti: “Milli Eğitim’in salak olduğunu herkes biliyor, rapor kontrol edilmiyor”

Demirtaş: Cumhurbaşkanı'nın diplomasının sahte olduğu ortaya...

Edirne F tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın üniversite diplomasıyla ilgili sorular sordu.

İstanbul'da sahte deterjan operasyonu

İstanbul'da sahte deterjan operasyonu Yüzlerce kilogram sahte deterjanla birlikte 1 şüpheli ele geçirildi İstanbul Büyükçekmece'de polis ekiplerince bir adrese düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 2 Milyon TL olan 60 bin 908 adet deterjan üretiminde kullanılan aparat, bin 350 litre...

Sahte evrakla yabancılara 'oturma izni' düzenleyen şirkete...

Türkiye'de oturum izinleri iptal edilen yabancılara sahte evraklarla 'izin belgesi' tertipleyip dolandırıcılık yapan İstanbul'daki bir danışmanlık şirketine düzenlenen operasyonda Azerbaycan uyruklu şirket sahibi gözaltına alındı.

Sahte çek üreterek dolandırıcılık yapan 3 şüpheli yakalandı

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, sahte çek üreterek veya çalıntı orijinal çekler üzerinde oynayarak dolandırıcılık yapan 3 şüpheli yakalandı.

Biden hakkında çarpıcı rapor: Takipçilerinin yarısı sahte..

ABD merkezli bir yazılım şirketi, ABD Başkanı Joe Biden’ın Twitter hesabındaki takipçilerinin yüzde 49,3’ünün sahte olduğunu iddia etti.

Sahte e-mail dolandırıcılığa dikkat

Dolandırıcılar bu kez şirket çalışanlarını hedefine koydu. Kurumsal şirketlerin e-mail adreslerine gönderilen sahte gönderiler ile kullanıcı bilgileri, banka şifreleri ve hesaplarına ulaşılmaya çalışıyor. Bu yöntemde bir banka maili olarak görülüyor ve tıklandığı zaman kullanıcı bilgileri dolandırıcıların eline geçiyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.