Etiket: resmi

Suriye ile 11 yıl sonra ilk resmi temas: Akar ve Fidan,...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan; Rusya Federasyonu Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Suriye Savunma Bakanı Ali Mahmud Abbas ile Rusya Federasyonu ve Suriye istihbarat başkanlarıyla Moskova’da bir araya geldi.

Bedelli askerlik kanunu ile Astsubaylar kademeleri Resmi...

Askerî Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olup bedelli askerlik hizmetinden yararlanamayan yükümlüler bu hizmetten faydalanabilecek. Öte yandan Genelkurmay Başkanıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir yetki verildi.

Özbekistan, resmi dilini Türkçe olarak değiştirdi

Bir süredir resmi dilini değiştirmeye hazırlanan Özbekistan yönetimi, Rusça olan resmi dilini Türkçe olarak değiştirdiğini duyurdu.

Tülin Şahin'in Pedro de Noronha ile resmi nikahı yok

Geçtiğimiz sene Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile düğün fotoğraflarını paylaşarak evlendiğini duyuran ve kısa süre sonra hamile olduğunun müjdesini veren Tülin Şahin'in resmi olarak evli olmadığı ortaya çıktı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.