Etiket: önünde

İstanbul'da Kira Zammı Cinayeti! Çocuğunun Gözünün Önünde...

İstanbul Gaziosmanpaşa'da kira artışı nedeniyle ev sahibi ile kiracısı arasında telefonda başlayan tartışma cinayetle sonuçlandı.

Putin, Türkiye'ye tatile gelen ismi herkesin gözü önünde...

Rusya lideri Vladimir Putin'in üst düzey hükümet yetkilileriyle gerçekleştirdiği toplantıda Türkiye'ye tatile gelerek işlerini aksatan Başbakan Yardımcısı Denis Manturov'u herkesin gözü önünde azarladı.

Aleviler Meclis önünde eylem yapacak

Alevi kurumları, Alevilik ile ilgili düzenlemelerin de yer aldığı torba kanun teklifinde "kültür" ifadesiyle kabul edilmesine karşı TBMM önünde eylem yapacak.

Çapa Tıp acilinde skandal. Metrobüs kazası sonrası yaralılar...

Bugün Avcılar’da meydana gelen kaza sonrası Çapa Tıp Fakültesi aciline getirilen üç yaralının beyin cerrahı olmaması nedeniyle içeri alınmadığı, acil önünde 15 dakika bekletildiği öğrenildi.

AKP'li yurttaştan AKP'li belediyenin önünde inekli protesto

20 yıldır AKP üyesi olduğunu söyleyen Bayram Yazıcı Bursa Kestel Belediyesi önünde ilginç bir eyleme imza attı. Yazıcı ahırını yıkmak isteyen Kestel Belediyesi'nin önüne ineği ile geldi protestoda bulundu. Yazıcı'ya polisler müdahale etti. Ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu Milli Eğitim Bakanlığı önünde / CANLI...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Milli Eğitim Bakanlığı önüne gitti. Bakanlığın önüne çok sayıda polis sevk edildi. Kılıçdaroğlu'nun içeri girmemesi için demir kapaya zincir vuruldu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.