Etiket: öncesi

Seçim öncesi iktidarda Demirtaş rahatsızlığı: Artık paylaşım...

Adalet Bakanı Bozdağ, Edirne Cezaevi'nde tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın sosyal medya hesabı paylaşımlarına ilişkin gelen soruya, "Biz bunu önemsiyoruz ve bu konuyu şu anda çalışıyoruz. Yani dünyaya da bakıyoruz, ne yapabiliriz?" diye cevap verdi.

Cemevi Ziyareti Öncesinde Kaldırılan Resimler Yeniden Yerine...

Ankara’daki Hüseyin Gazi Cemevi’nde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesinde duvardan indirilen Hacı Bektaş-i Veli ve Hz. Ali’yi tasvir eden görseller, ziyaretin ardından cemevinin duvarına yeniden asıldı.

Erdoğan'ın mitingi öncesi bomba alarmı

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki mitinginde görevlendirilen bir polis memurunun aracının altına yerleştirilen patlayıcı düzeneği son anda fark edildi. Bomba düzeneği uzman ekipler tarafından imha edildi.

Bilim Kurulu üyesinden Kurban Bayramı öncesi 4'üncü dalga...

Koronavirüsle savaşta en önemli silah olan aşılama, tüm hızıyla sürerken, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü "Bayrama kadar hedef tutturulamazsa 4. dalga gelecek" diyerek uyardı.

Tam kapanma öncesi İstanbul'dan Anadolu'ya kaçış başladı!

Tam kapanmanın başlamasına 1 gün kala bu süreyi İstanbul dışında geçirmek isteyenler araçları ile yola koyuldu. Otogar ve diğer ulaşım yerleri tıklım tıklım.. Bilet yok satıyor..

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.