Etiket: Neden

Halsizliğin Altında Yatan 9 Neden

Toplumun hemen her kesiminde görülebilen halsizlik, yorgunluk ve kırgınlığın yaşam kalitesini olumsuz etkilediğine dikkati çeken İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Rıdvan Sivritepe, halsizliğin altında yatan 9 nedeni açıkladı.

Ajanslarla Neden Çalışmalıyız?

Nasıl ki kendimizi kötü hissettiğimizde, psikolojimiz bozulduğunda bir psikiyatriste, nasıl ki ayağımız kırıldığında bir ortopediste gidiyoruz firmanın da ürününü tanıtması veya satışını arttırması, bilinen bir firma olabilmesi, pazardaki payanın artması için muhakkak profesyonel bir ajansa gitmesi gerekiyor. Peki bu yolculuk nasıl...

Rusya-Ukrayna savaşının getirdiği gıda krizi, Çad'da kıtlığa...

Birleşmiş Milletler verilerine göre dünyanın en az gelişmiş üçüncü ülkesi konumundaki Orta Afrika ülkesi Çad, Rusya'nın 24 Şubat'ta Ukrayna'ya başlattığı savaş sonucu gıda arzında yaşan dengesizlikler nedeniyle acil durum ilan etti. Ülke kıtlıkla karşı karşıya kalırken, Çad hükümeti tüm dünyaya yardım çağrısı yaptı.

BioNTech aşısı olanlara neden korona bulaştığı belli oldu

Dünya çapında 5 milyondan fazla insanın ölümüne sebep olan corona virüsüne karşı geliştirilen aşıların neden yüzde 100 koruma sağlamadığına dair yapılan bir araştırmada Pfizer/BioNTech aşısı ile ilgili dikkat çekici bulgulara ulaşıldı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.