Etiket: Meclis'te

Gözler Meclis'te: Emekliye ek zam ödemeleri ne zaman yapılacak?

Milyonlarca emekli, beklentilerin çok altında kalan yüzde 5 ek zammın ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyor. TBMM Genel Kurulu, yarın başlayacak çalışmalarla en düşük emekli aylığının 10 bin liraya yükseltilmesine, SSK ve Bağkur emekli maaş artış oranına yüzde 5 ilave edilmesine yönelik düzenlemeleri de içeren çalışma hayatıyla...

Çalışmayan emekliye 5 bin TL ikramiye Meclis'te kabul edildi

Çalışmayan emeklilere 5 bin TL'lik ikramiye ödenmesine ilişkin torba kanunda yer alan madde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Meclis'te şok protesto

TBMM'nin 28'inci Dönemi en yaşlı üye olan 75 yaşındaki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlığında açıldı. Can Atalay dışındaki milletvekilleri bugün yemin ederek görevine başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise muhalefet tarafından protesto edildi.

Trabzon'da kadınlar sokağa çıktı: Meclis'te Hizbullah istemiyoruz

Trabzon'da kadınlar AKP listelerinden Meclis'e giren HÜDA PAR'ı protesto için sokağa çıktı. İzmir Marşı'nı okuyan kadınlar 'Meclis'te Hizbullah istemiyoruz' açıklaması yaptı

Beşiktaş taraftarı: Mecliste Hizbullah istemiyoruz

Seçim gerginliği Süper Lig maçlarına yansımaya devam ediyor. Adana Demirspor maçında deplasman tribününde bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, siyaset gündemiyle ilişkili tezahüratlar yaptı.

Meclis'te FETÖ tartışması: CHP'li Özkoç'tan AKP'li Akbaşoğlu'na...

TBMM Genel Kurulu’nda “FETÖ” tartışması çıktı. AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "FETÖ'cülerin partnerleri, AKP'yi FETÖ'cü olmakla suçlayanlardır” dedi. HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, “Biz suçluyoruz, FETÖ'yü getiren kim?” diye sordu. Akbaşoğlu, “Biz FETÖ diyoruz, CHP’den HDP’den ses çıkıyor… FETÖ’cü liderlerle...

Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 10 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin fezleke Meclis Başkanlığı'na sunuldu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.