Etiket: konuştu

AYM Başkanı ilk kez konuştu: Uzaktan kumandalı yargıç olmaz

Hakim ve savcı adaylarına konuşma yapan AYM Başkanı Zühtü Arslan, “Uzaktan kumandalı yargı da yargıç da olmaz” dedi.

İstanbul'da Korku Dolu Gece: Silahlar Konuştu!

Şişli'de bir gece kulübünde çıkan yer tartışmasında 3 kişi yaralandı. O anlar ise müşteriler tarafından cep telefonlarıyla saniye saniye kaydedildi.

AKP’ye Sivas’ta soğuk duş! Bakan boş meydana konuştu

İktidar meydanlarda erimeye devam ediyor. AKP seçim kampanyasına start verirken, Sivas’ta temel atma törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, boş meydana seslendi. Alandaki boşlukları, iktidara yakın bir yayın yapan Anadolu Ajansı dahi gizleyemezken, tören alanının havadan çekilen görüntüsü sosyal...

İETT şoförü hem suçlu hem güçlü. Seyir halindeyken telefonla...

İstanbul'da bir otobüs şoförü seyir halindeyken telefonla konuştu ardından gelen tepkiler üzerine öfkelenerek etrafına hakaretler savurdu. O anlar ise vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Yerel Medya Çalıştayı'nda konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Medya Çalıştayı'nda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, burada CHP iktidarında basın ve medya alanında yapılacak değişiklikleri açıkladı.

Merkez Bankası başkanı konuştu: 128 milyar dolar nerede?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, 128 milyar doların nerede olduğuna ilişkin açıklamada bulundu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.