Etiket: kadınlar

Trabzon'da kadınlar sokağa çıktı: Meclis'te Hizbullah istemiyoruz

Trabzon'da kadınlar AKP listelerinden Meclis'e giren HÜDA PAR'ı protesto için sokağa çıktı. İzmir Marşı'nı okuyan kadınlar 'Meclis'te Hizbullah istemiyoruz' açıklaması yaptı

Kadınlar Süper Ligi Sezon İstatistikleri yayınlandı

2022-23 Hentbol Sezonu'nda Kadınlar Süper Ligi normal sezon maçlarının istatistik bilgileri yayınlandı.

Afganistan'da kadınlar Taliban'a karşı sokağa çıktı!

Afganistan’da yönetimi ele geçiren Taliban’ın kadınların üniversiteye gitmesini yasakladığı karara sert tepki geldi. Başkent Kabil’de düzenlenen protestoya polislerin müdahalesi sert oldu.

Diyarbakır'da ‘Süslü Kadınlar’ bisiklet turu yaptı

Diyarbakır'da bir araya gelen kadınlar, 'Otomobilsiz Kent Günü'nde 10 kilometre pedal çevirerek bisikletin günlük yaşamdaki önemine dikkati çekti.

Taliban götürmesin diye kadınlar çatılardan atlamaya başladı

Afgan Mülteciler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği kurucularından Dr. Zakira Hekmat, Taliban’ın Afganistan’ın başkenti Kabil’i ele geçirmesinin ardından ülkesinde yaşanan durumu anlattı.

Taliban’ın ele geçirdiği Afganistan’da kadınlar endişeli

ABD ve NATO yetkililerin Afganistan'dan çekilmesinin ardından Taliban, dün gece itibariyle ülkenin tamamını ele geçirdi. Taliban şiddetinden kaçan Afganlar havalimanlarına akın ederken, yaşanan dehşetten en çok etkilenenler kuşkusuz kadınlardı: "Tırnaklarımı yapmayı severdim. Bugün eve giderken manikür yaptırmak için gittiğim güzellik...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.